Mette Bloch

Foredrag I Målrettede foredrag

Om Mette Bloch:

 • Kan bookes på engelsk

Book Mette Bloch:

Om Mette Bloch:

Mette Bloch er dobbelt-verdensmester i roning. Ud over sin flotte idrætskarriere, har Mette Bloch læst psykoterapi og er en fremragende foredragsholder. Ydermere har hun en bachelorgrad i idræt og er skribent og forfatter til bøgerne ”Tør du blive en vinder?”, “12 Minutter – 12 Uger” og “Bliv din egen træner”.

Ønsker du at booke Mette Bloch til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Mette Bloch.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Mette Bloch

Mette Bloch er som et skud vitaminer fyldt med mod, energi og selvtillid! Hendes foredrag og peptalks leveres med yderst charmerende humor, uimodståelig selvironi og skæve betragtninger, der kommer bag om det ”at vinde”. På bedste levende vis, formår Mette som kun få kan gøre det, at videreføre sine pointer og mentale redskaber.

Mette tager relevante emner op fra sin karriere og fokuserer på: Hvordan er det ikke at leve op til egne og andres forventninger? Hvordan føles det at ønske sig noget brændende og så pludselig få det? Og hvordan er efterveerne, når misundelsen og janteloven banker på?

Glæd dig til en dag eller aften i selskab med den altid veloplagte og helt forrygende Mette, der gerne målretter foredragene til den enkelte virksomhed.

Mette Bloch er kendt for:

 • Kynismens Kemiske Kartel (2015), Blochamok
 • Vind med vilje (2008), Lindhardt & Ringhof
 • Bliv din egen træner (2006), Lindhardt & Ringhof
 • 12 minutter 12 uger (2005), Jyllandspostens Forlag
 • Tør du blive en vinder (1998)
 • Verdensmester i Roning (1990 og 1992)

Book Mette Bloch

Book dit næste foredrag med Mette Bloch ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Mette Bloch kan også bookes som konferencier eller ordstyrer samt på engelsk. Hun målretter gerne foredraget til netop jeres event.

Læs mere om Mette her: blochamok.dk

Foredrag med Mette Bloch

 • ..Om at få sat mål, og ikke mindst værktøjerne til at nå dem…Hvorfor er det ofte de samme der altid har succes? - hvorfor er det så sværtat få sat inspirerende mål? - hvorfor er det vigtigt at komme udenforkomfortzonen? - hvordan planlægger succes? - hvorfor er nogen gode til“træning” men ikke når det virkelig gælder? - hvorfor får nogen menneskerstress? - hvad kan man egentlig lære af eliteidrætten? - er det omsætteligt?Foredraget tager udgangspunkt i eliteidrætten og giver sjove og enkelte eksemplerpå hvordan man kan planlægge og vende hårdt arbejde til mere leg og størresucces. Du får en masse værktøjer du kan gå direkte ud i din organisation ogbruge, og du kan også tage det med hjem og give både dig selv og din familiemere kvalitet og flere smil i hverdagen.Hvad får du ud af foredraget?“Vind med vilje" handler om hvordan du sætter dig mål, og når dem! - der er fokuspå at sætte den ene fod foran den anden, uden at blive alt for forpustet undervejs.Foredraget er hylende morsomt og du vil kunne kende dig selv i en stor del af desituationer der bliver beskrevet.Det er ikke “rocket science” og du vil højst sandsynligt nikke genkendende til endel af de principper du hører om, men derfra og så til at gå hjem og rent faktiskændre noget, det er her Mette er ekspert. Ingen kan motivere dig, andre end digselv, men du kan blive inspireret og få gejsten - og så kommer motivationen heltautomatisk.Mette tager udgangspunkt i sin rokarriere og fortæller om hvad hun gjorde fra huntog beslutningen om at blive verdensmester, til hun blev det!Alle kan lære teknikkerne, og du får den komplette guide, med alle de op ognedture der følger med.Det fede er, at du opdager at du sagtens kan, og at du ikke behøver være etsærligt udvalgt menneske for at få din drømme til at gå i opfyldelse.Få energien tilbage i dit liv og din organisation.Mette bliver ofte antastet efter et foredrag og får at vide at det er “det bedste standup jeg har hørt i mands minde” - så at det er sjovt er der absolut ingen tvivl om!Det bedste er næsten, at hun ofte møder folk der har hørt hende for mere end 10år siden, men som stadig kan huske historierne. Så sidder de fast på den fedemåde!

 • Lær hvordan du kan gå hjem med mere energi, end du havde, da du mødte på arbejde! Fokus på glæde og begejstring, fokus på god kommunikation og fokus på at være modig og initiativrig, er vejen frem! Der er ingen grund til at blive udmattet på jobbet. Noget af det vigtigste, når man taler om at have overskud eller underskud, er humøret. Har du det sjovt, kilder det i maven, og er du glad, så har du overskud og får mere energi. Er du trist, føler dig forbigået, overset eller dårligt behandlet, så er du højst sandsynligt ked af det, i underskud og har ingen energi. Book Mette Bloch og få en humørindsprøjtning med fif og gode råd til hvordan du vender bøtten, og får mere af det, der gør dig glad!

 • Der er fokus på inklusion for tiden. Og hvad handler det så om? … Well, det handler om at få alle med. Det modsatte af at inkludere, er at ekskludere. Så hvordan undgår vi, at nogen føler sig ekskluderet, eller bare ligegyldige? Er der måder at få både børn og voksne til at føle værdi i et fællesskab? – svaret er selvfølgelig ”JA”, det er der! Se muligheder og fordele og hør om, at det godt kan betale sig at vende alting på hovedet en gang imellem ved at booke Mette Bloch. Mette Bloch kan skræddersy dette foredrag til et helt unik event for den specifikke kunde.

 • ..Om at få grupper af mennesker og menneskers grupper af hjerneceller til at yde deres bedste…Hvorfor er det hårdt at nå en deadline? - hvorfor holder de fleste kun enslankekur i få dage? - hvorfor brokker vi os over trafikken og vejret tilhinanden? - hvorfor er det svært at komme af sted til træning? - hvorfor gårtiden enten for langsomt eller for hurtigt? - hvorfor tænder vi på drama? -hvorfor vil vi ikke holdes udenfor? - hvorfor vil vi så gerne have ret i alt?Foredraget tager udgangspunkt i den måde vores hjerne analyserer på, og hvordanden reagerer under pres og når der skal tages beslutninger - hurtige såvel somgennemtænkte - og i det hele taget bliver du ført igennem situationer som vi allekender, men måske ikke har tænkt over, hvorfor opstår.Hvad får du ud af foredraget?Foredraget er egnet til alle der gerne vil blive klogere på sig selv og på hvorfor denogle gange får løst opgaver let og smertefrit, mens de til andre tider kæmper ikkelykkes. Foredraget er ikke for dig der vil sidde med rynkede bryn og tiltuske dig enarbejdsgiverbetalt lur… det er hylende morsomt, og du vil kunne genkende digselv i utallige af de situationer der bliver beskrevet.Mette har i dette foredrag samlet en masse viden sammen der både handler omhvordan hjernen enten arbejder med eller imod dig, men også om hvad derpåvirker os når vi skal foretage simple som komplicerede valg - hvad kan du gørefor at påvirke dine egne - og i en salgssituation endda andres valg, uden atmanipulere eller være uetisk, men på en måde så de er glade for din hjælp.Du vil få mere indsigt i din hjernes måde at arbejde på, og forståelse for hvorfor dugør, som du gør, og hvordan du kan ændre små bitte detaljer, for dermed at ændreet udfald fra fiasko til succes.Du vil også få indsigt i hvordan noget af alt denne viden bruges i salg for at få digtil at vælge bestemte varer, og hvordan man kan bruge “nudging” til at påvirkeandres valg på en postiv måde.Du behøver ikke være sælger for at få noget ud af foredraget. Det giver en kæmpeballast i forhold til at forstå andre mennesker, og hvor de kommer fra med dereaktionsmønstre de viser.Også i forhold til samarbejde, teams og gruppedynamikker er foredraget et godtafsæt, især hvis der skal sparkes nye projekter i gang, der skal løbes hurtigere,eller at virksomheden har sat et nyt og højt mål som gerne skulle indfries.

Det siger de om Mette Bloch:

 • .

  "Vi have en super god dag med besøg af Mette. "

  Kerteminde Byskole
 • .

  "Hun havde publikum i sin hule hånd og hendes engagement var meget smittende. "

  Nordea
 • .

  "Det var bare SÅ GOOOOOODT. Mette gik direkte i alles hjerter og lattermuskler. Vi er MEGET tilfredse. "

  John Jensen A/S
 • .

  "Vi var 70 deltagere og alle roste hende rigtig meget for hendes input. Jeg kan varmt anbefale hende. "

  Kerteminde Byskole
 • .

  "Hun var nærværende, autentisk og en ekstrem god formidler. "

  Viborg Kommune
 • .

  "Hun var velforberedt og havde en rigtig humoristisk måde at levere budskabet på og gav stof til eftertanke. "

  Cembrit A/S
 • .

  "Mette er gudeskøn, sjov, humoristisk og tankevækkende. "

  Rådgivningscenteret Heden & Fjorden
 • .

  "Mette var helt klart dagens højdepunkt og vi har kun fået positive og begejstrede tilkendegivelser tilbage. "

  Frederiksberg Forsyning A/S

Book Mette Bloch

Send os en uforpligtende forespørgsel på Mette Bloch og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.