Send forespørgsel

Mette Bloch

Mette Bloch er dobbelt-verdensmester i roning. Ud over sin flotte idrætskarriere, har Mette Bloch læst psykoterapi og er en fremragende foredragsholder. Ydermere har hun en bachelorgrad i idræt og er skribent og forfatter til bøgerne ”Tør du blive en vinder?”, “12 Minutter – 12 Uger” og “Bliv din egen træner”.

Ønsker du at booke Mette Bloch til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Mette Bloch.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Mette Bloch

Mette Bloch er som et skud vitaminer fyldt med mod, energi og selvtillid! Hendes foredrag og peptalks leveres med yderst charmerende humor, uimodståelig selvironi og skæve betragtninger, der kommer bag om det ”at vinde”. På bedste levende vis, formår Mette som kun få kan gøre det, at videreføre sine pointer og mentale redskaber.

Mette tager relevante emner op fra sin karriere og fokuserer på: Hvordan er det ikke at leve op til egne og andres forventninger? Hvordan føles det at ønske sig noget brændende og så pludselig få det? Og hvordan er efterveerne, når misundelsen og janteloven banker på?

Glæd dig til en dag eller aften i selskab med den altid veloplagte og helt forrygende Mette, der gerne målretter foredragene til den enkelte virksomhed.

Mette Bloch er kendt for:

  • Kynismens Kemiske Kartel (2015), Blochamok
  • Vind med vilje (2008), Lindhardt & Ringhof
  • Bliv din egen træner (2006), Lindhardt & Ringhof
  • 12 minutter 12 uger (2005), Jyllandspostens Forlag
  • Tør du blive en vinder (1998)
  • Verdensmester i Roning (1990 og 1992)

Book Mette Bloch

Tajmer Booking & Management er OFFICIEL booking og management for Mette Bloch. Book dit næste foredrag med Mette Bloch ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Mette Bloch kan også bookes som konferencier eller ordstyrer samt på engelsk. Hun målretter gerne foredraget til netop jeres event.

Læs mere om Mette her: blochamok.dk