Spring til indholdet

2021 nærmer sig !

Nu nærmer 2021 sig!

Tajmer Booking & Management har længe været i gang med at forberede det nye års comedytours og nu er det på tide at dele ud af planerne!
For nok har 2020 budt på udfordringer, bekymringer og hovedbrud, men der er ikke grund til at indstille troen på at 2021 vender stærkt tilbage – læs bare med her;

Ustoppelige Nikolaj Stokholm nærmer sig 100.000 solgte billetter og fortsætter sin tour ”Turen går til Nikolaj Stokholm” langt i ind 2021.
Skal du have billet nr. 100.000, kan du købe din billet her.

Linda P’s ”Sabotage Hunger” fortsætter også sin hærgen i 2021. Helt frem til april har du muligheden for at opleve anmelderroste Linda P over hele landet.
Køb dine billetter her.

Og sidst, men bestemt ikke mindst, er vi stolte over at præsentere Thomas Warbergs nye one-man show ”Et storslået Menneske”, der har premiere d. 4. februar 2021!
“Et storslået Menneske” følger i kølvandet på “Thomas Warberg Comedy Tour ’14” og “ Thomas Warberg Comedy Tour 16”, der begge blev plastret til med 5 stjernede anmeldelser, kun overgået af efterfølgeren “Perfektion, overskud, og andre lorteord”, som fik 6 stjerner af bl.a Jyllands-Posten sidste år.
Køb dine billetter her.

 

Kig forbi vores Instagramprofil @tajmerbooking, vi har en rigtig god efterårskonkurrence kørende i denne uge!