Spring til indholdet

Året sjoveste adventsgaver

Mangler du årets sjoveste adventsgave? Så giv en uforglemmelig oplevelse til en af de største comedytours lige nu.

TOBIAS DYBVAD
NYT ONE-MAN SHOW FRA 26. FEBRUAR

“Skal man have fået en dødsdom for at sætte pris på livet?” spørger Tobias Dybvad i sit nye stand-up show Levemand. Levemand bliver et gensyn med den legende satiriske comedy-stil, der har gjort Dybvad til en af landets mest populære komikere. Som altid kan man af Tobias Dybvad forvente et gennemarbejdet show med et knaldhøjt teknisk niveau og den stramme og legesyge levering, som han er kendt for.
KØB DINE BILLETTER HER!

HELDIG – MARK LE FEVRE
PREMIERE D. 7. JANUAR

Med showet HELDIG er Mark på en mission, han selv omtaler som: ”At få grinet tilbage, når der til tider ikke er skide meget at grine af”. Mark le Fêvres nye One-man show kommer i kølvandet på BØVL fra 2019. Showet solgte 20.000 billetter, og fik en seks-stjernet anmeldelse med ordene ”Veloplagt, veldrejet og skarpt”. Der er allerede sat ekstra shows op i hele landet!
KØB DINE BILLETTER HER!

#SKARP – ANDREAS BO
TURNÉEN FORSÆTTER FRA 13. JANUAR

Hvad er din holdning til det? Hva’? Hva’? Hva’? I mange hundrede tilfælde hver dag, skal vi træffe et valg, vælge side, eller ta’ en beslutning. I et nyt skarpt show, giver han dig en guide til, hvornår du skal ha’ en holdning, hvornår du skal træffe en beslutning, og hvornår du kan tillade dig, at være røvligeglad. Andreas Bo er tilbage. Og han er #SKARP som aldrig før.
KØB DINE BILLETTER HER!

ALT ER GODT – HUXI BACH
NYT LANDSDÆKKENDE ONE-MAN SHOW

Alt er godt. Er det ikke? Huxi Bach er faktisk i tvivl. Men tvivl er godt, for så er man trods alt ikke skråsikker. Det eneste sikre er, at Huxi er klar til at tage livtag med stort og småt endnu engang i sit 6. one-man show. Skøre politikere, manipulerende medier og terroriserende børnehavebørn. Plus det løse. Så alt er faktisk godt…er det ikke? One-man showet har premiere 15. september 2022.
KØB DINE BILLETTER HER!