Spring til indholdet

Året sjoveste påskeæg

Skal der være comedy-billetter i årets påskeæg? 🐣
Vi har mange aktuelle shows i både 2022 og 2023 – find dine billetter her!
Se vores forslag herunder og giv årets sjoveste påskeæg!

JEG ER STADIG NIKOLAJ STOKHOLM
STORE NYHEDER!
Nu er hele Danmarks Stokkefar klar med sit tredje og hidtil sjoveste One-man show. Hermed også et punktum i trilogien, som rummer fortællingen om en af landets mest folkekære, elskede og prisvindende komikere. (Har han selv skrevet det her?…hold kæft!). Nu kan du finde billetter til den store Danmarksturné JEG ER STADIG NIKOLAJ STOKHOLM – som kan opleves hele foråret 2023.
Find dine billetter her!

ALT ER GODT – HUXI BACH
NYT LANDSDÆKKENDE ONE-MAN SHOW
Alt er godt. Er det ikke? Huxi Bach er faktisk i tvivl. Men tvivl er godt, for så er man trods alt ikke skråsikker. Det eneste sikre er, at Huxi er klar til at tage livtag med stort og småt endnu engang i sit 6. one-man show. Skøre politikere, manipulerende medier og terroriserende børnehavebørn. Plus det løse. Så alt er faktisk godt…er det ikke? One-man showet har premiere 15. september 2022.
HJERTEFLIMMER FOR VOKSNE PÅ TOUR
PREMIERE OM UNDER EN MÅNED!
Nu har du en enestående mulighed, for at være med når ’Hjerteflimmer for Voksne på Tour’ kommer rundt i hele landet. Din vært er som altid Sara Bro og med sig har hun parterapeut Jytte Vikkelsø. Du får chancen for at stille dit helt eget personlige kærlighedsspørgsmål til Jytte og Sara – enten fra salen eller anonymt inden showet – det bliver nærmest, som om du selv er ugens gæst i din yndlingspodcast.
TOBIAS DYBVAD
SHOWS I HELE FORÅRET
“Skal man have fået en dødsdom for at sætte pris på livet?” spørger Tobias Dybvad i sit nye stand-up show Levemand.  Levemand bliver et gensyn med den legende satiriske comedy-stil, der har gjort Dybvad til en af landets mest populære komikere. Som altid kan man af Tobias Dybvad forvente et gennemarbejdet show med et knaldhøjt teknisk niveau og den stramme og legesyge levering, som han er kendt for.
HELDIG – MARK LE FEVRE
EKSTRA SHOWS I HELE LANDET
Med showet HELDIG er Mark på en mission, han selv omtaler som: ”At få grinet tilbage, når der til tider ikke er skide meget at grine af”. Mark le Fêvres nye One-man show kommer i kølvandet på BØVL fra 2019. Showet solgte 20.000 billetter, og fik en seks-stjernet anmeldelse med ordene ”Veloplagt, veldrejet og skarpt”.
Find dine billetter her!
#SKARP – ANDREAS BO
TURNÉEN FORSÆTTER FRA 18. AUGUST 
Hvad er din holdning til det? Hva’? Hva’? Hva’? I mange hundrede tilfælde hver dag, skal vi træffe et valg, vælge side, eller ta’ en beslutning. I et nyt skarpt show, giver han dig en guide til, hvornår du skal ha’ en holdning, hvornår du skal træffe en beslutning, og hvornår du kan tillade dig, at være røvligeglad. Andreas Bo er tilbage. Og han er #SKARP som aldrig før.