Spring til indholdet

Årets bedste julegaver

Slip for stress og gaveræs og giv comedybilletter i julegave. Vores turnéer dækker hele landet, så det er nemt at finde den perfekte gave til personen, der har alt.
Find vores aktuelle shows her!

 

JEG ER STADIG NIKOLAJ STOKHOLM

PREMIERE 2. FEBRUAR
Hele Danmarks Stokkefar kan nu opleves i sit tredje og hidtil sjoveste One-man show. ’Jeg er stadig Nikolaj Stokholm’ sætter hermed også et punktum i trilogien, som rummer fortællingen om en af landets mest folkekære, elskede og prisvindende komikere (Har han selv skrevet det her?…hold kæft!). I showet stiller Nikolaj Stokholm sig selv spørgsmålet: ”Hvad er det, jeg gerne vil være?” Både store og små tanker om, hvad livet bringer en, hvis vi kigger lidt fremad. Problemet er, at Nikolaj Stokholm ser virkelig dårligt. Så det bliver ikke langt, han ser. Men det er også sådan, vi helst vil opleve ham. Og opleve ham, kan du nu, på den store Danmarksturné fra 2. februar!
KØB DINE BILLETTER HER!

R8DIO – LIVE I GULVHØJDE

DE FØRSTE 5 SHOWS ER ALLEREDE UDSOLGTE
Danmarks nye radiofoniske powerpar Klavs Bundgaard og Allan Sindberg skal på landsdækkende turné. Et live show, der rammer lige dér, hvor danskerne elsker at være: I gulvhøjde. Liveshowet ’r8Dio – Live i Gulvhøjde’ har premiere i 2023, og tager afsæt i den succesfulde podcast-serie ’Undskyld Vi Roder’, som handler om opstarten af den fiktive taleradio, r8Dio.
KØB DINE BILLETTER HER!