Spring til indholdet

Comedy i din juleferie

På TV2 PLAY og TV2 ZULU kan du opleve både opleve Linda P’s ‘Sabotagehunger’ og Thomas Warbergs ‘Et storslået Menneske’ fra deres landsdækkende tours fra 2021.

  • Linda P – Sabotagehunger d. 25/12 kl 20.55
  • Thomas Warberg – Et storslået Menneske d. 26/12 kl 22.35

Linda P – Sabotagehunger
Det er svært ikke at slå ørerne ud, når Linda P deler ud af sin livshistorie. Hun har været en tøjte, har forsøgt at skelne mellem Linda Petersen og Linda P, haft hovedpine og har lagt den vilde livsstil på hylden for at blive “normal” og et såkaldt ”mønstereksemplar”. Men … er det så nemt at holde sig på måtten og leve det stille liv uden at lave ballade? Har Linda kunnet undgå at fucke de nærmeste relationer op? Og hvad med kærligheden ? Kan det overhovedet lade sig gøre at være i et forhold, når man er født som vildbasse? Glæd dig til Linda P´s 5. one man show, hvor hun endnu engang deler ud af sig selv og sine frustrationer over sit indgroede fuck-up-gen.

Thomas Warberg – Et storslået Menneske
Et storslået Menneske’ stiller skarpt på de mange subjektive versioner af virkeligheden, som vi bliver konfronteret med i hverdagen. Vi lever i en tid hvor følelser og holdninger overtrumfer fakta, og det kan få verden til at se temmelig fiktiv ud. Foruroligende, men også hysterisk morsomt, i hvert fald når Thomas Warberg udleverer virkeligheden, som han oplever den. Og han har ret!