Spring til indholdet

Giv en comedybillet til din valentine

Orker du heller ikke at stå i kø hos blomsterhandleren? Så slip for køen og giv et grin i valentinesgave. Find billetter til vores aktuelle shows her! 💘

‘Slutty Mary’ – Linda P

⭐⭐⭐⭐⭐ “‘Slutty Mary’ står skarpt og stærkt latterfremkaldende allerede ved premieren” – iScene 
5 stjerner til Danmarks dronning af comedy! Dét er jokes, dét er ren stand-up, dét er som sædvanligt en tand for meget. Men er det nu okay at være en kende slutty, når man er blevet mor? Hvis ikke, hvordan kontrollerer man det så? Og mener hun det med grobund, når hun siger, hun ikke er bitter over at være alenemor? Touren er netop startet, og der er stadig lidt billetter tilbage.
⭐⭐⭐⭐⭐Scenekanten ⭐⭐⭐⭐⭐Morten Hede ⭐⭐⭐⭐⭐iScene ⭐⭐⭐⭐Magasinet KBH
Showet har være i gang i en måned, og har allerede fået en del 5-stjernede anmeldelser. Showet er ikke kun ekstremt sjovt, det er også tankevækkende og bare helt igennem god underholdning. Med omkring 80 shows på tourplanen i hele landet og en komiker i absolut topform, tegner det til at blive en fantastisk turné! Billetterne ryger hurtigt, så skynd dig ind, og sikre dig og din kære en billet!
‘Sart’ – Jakob Thrane
Premiere i september
Nu er der ikke længe til, Jakob Thrane kommer landet rundt med hans nye One-man show. Med sit nye show udstiller Jakob vores allesammens sarte sider, men er samtidig pinligt bevidst om, at hver gang han peger på andre, er der tre fingre der peger tilbage på ham selv, og en tommelfinger der peger på en der står lidt ude i siden.
‘HÅR(D)’ – Andreas Bo
Premiere i januar 2025
Somme tider skal man behandle ord og holdninger lidt som en bar hovedbund. Nogle gange er det bedst at udtrykke den nøgne skaldede sandhed og andre gange er det bedst at pakke det hele lidt ind, eller dække det helt til. Er Andreas Bo en provo, en spradebasse eller egentlig bare en komiker med sine meningers mod og stor selvironi? Måske det hele. Det er i hvert fald, hvad der kommer til udtryk i hans 5. soloshow ”HÅR(D)”, som har premiere 16. januar 2025.