Spring til indholdet

Grin med på vores Youtube-kanal

Subscribe på Tajmer Bookings Youtube kanal

Se en masse eksklusiv materiale med Danmarks sjoveste komikere. Gå på opdagelse og se korte stand up klip, hele shows, nyheder og en masse andet!

 

Tajmer Booking & Management har de bedste artister samlet ét sted. Vi varetager de største comedytours og garanterer det perfekte match, når vi leverer underholdning til hundredvis af virksomheder landet over, både live og online. Med mere end 50 års erfaring, er vi landets ældste og mest eksklusive booking- og managementbureau.

Tajmer Booking & Management er kendt for sit eksklusive management med nogle af landets største live artister. Vores fokus og passion ligger især ved stand-up, comedy og foredrag – men derudover kan vi også bidrage med artister inden for musik, konferenciers, ordstyrere og mange andre former for underholdning. Ingen arrangementer er for store, ingen er for små, når vi skaber oplevelser landet over.

Book en stand-up komiker til enhver anledning

Hos Tajmer har vi samlet en imponerende liste af dygtigste og ekstremt sjove standupkomikere, som du kan vælge imellem, når du skal sikre underholdningen til den næste fest eller til arrangement forskellig art. Faktisk kan du booke en standupkomiker til enhver anledning, hvorfor vi har samlet inspiration med underholdning til alt lige fra sommerfesten og julefrokosten til firmafesten og meget mere. Priserne på standupkomikerne får du ved at udfylde en uforpligtende henvendelse i vores forespørgselsformular, som du finder på komikernes personlige sider her på tajmer.dk. Har du brug for inspiration eller vejledning til at booke en komiker, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon + 45 46 15 37 00 eller på mail [email protected]. Vi sidder klar til at give en hjælpende hånd med, så du og dine gæster får en sjov aften.