Spring til indholdet

Har du husket Mors Dag? – Forkæl din mor med comedybiletter

Vi har heldigvis gaven, der med garanti udløser et smil hos din mor. Forkæl hende med billetter til en oplevelse – måske sammen med dig? Se vores bedste forslag her 💖
SLUTTY MARY – LINDA P

DRONNINGEN AF DANSK COMEDY ER TILBAGE!
Med sin uforlignelige sydhavnscharme har Linda P igennem flere år budt danskerne på storslået underholdning, og i 2024 går det løs igen med hendes nye show ‘Slutty Mary‘. Her funderer hun over om det er okay at være en kende slutty, når man er blevet mor? Hvis ikke, hvordan kontrollerer man det så?

Mød Linda P i sin hidtil bedste form i ‘Slutty Mary’, der spiller i hele landet i 2024.

 

DU HAR DET IKKE FRA MIG – WARBERG

NY TOUR FRA JANUAR 2024!
Der er gået over to år siden sidste tour og hold nu fast, der er sket meget! Pandemien er ovre, Europa er i krig og Thomas har fået konstateret forhøjet kolesteroltal. Ikke alene dét, men han har gudhjælpemig også ufrivillig vandladning, er begyndt at se reality, har været på Noma, fået nyt badeværelse, og så er han begyndt at tænke på, at han måske er halvvejs i livet, og er alting egentlig blevet som det skulle? Hvad er meningen?! Er han den bedste udgave af sig selv?!? Er samfundet?!?! BURDE DET HELE I VIRKELIGHEDEN VÆRE MEGET BEDRE?!?!?? ÅH GUD!! Vent!

Er det måske ikke bedre, at vi bare mødes og får grinet lidt af det hele?

 

JEG ER STADIG NIKOLAJ STOKHOLM

Hele Danmarks Stokkefar er netop NU aktuel med sit tredje og hidtil sjoveste One-man show. Hermed også et punktum i trilogien, som rummer fortællingen om en af landets mest folkekære, elskede og prisvindende komikere. (Har han selv skrevet det her?…hold kæft!).

Touren har for længst rundet 100.000 solgte billetter, og forsætter ind i efteråret med ekstra shows i hele landet!
KØB DINE BILLETTER HER!

 

R8DIO – LIVE I GULVHØJDE

PREMIERE 21. SEPTEMBER!
Liveshowet ’r8Dio – Live i Gulvhøjde’ har premiere om ganske kort tid, og tager afsæt i den succesfulde podcastserie ’Undskyld Vi Roder’, som handler om opstarten på den fiktive taleradio, r8Dio. Klavs Bundgaard og Allan Sindberg er Danmarks nye radiofoniske powerpar. De har i mere end 2 år bygget r8Dio op til det fænomen, radioen er i dag.

Og nu kommer de så med et live-show, der rammer lige der, hvor danskerne elsker at være: I gulvhøjde.
KØB DINE BILLETTER HER!