Spring til indholdet

Har du købt gaven til Fars Dag?

På onsdag er det Fars Dag, hvor alle fædre skal forkæles lidt ekstra. Har du svært ved at finde den helt rigtige gave? Så har vi gaven, der med sikkerhed bliver modtaget med et smil.   
Forkæl din far med comedy-billetter! 🎟️
‘DU HAR DET IKKE FRA MIG’ – THOMAS WARBERG
NETOP NU!

Få en 5-stjernet oplevelse med Thomas Warbergs aktuelle One-man show ‘Du har det ikke fra mig’.

 

⭐⭐⭐⭐⭐

”…leverer fuld valuta med sin overlegne dramaturgiske struktur og fine skrøbelighed under den kraftfulde kropskomik” – (iScene)

Billetter her.

 


‘SLUTTY MARY’ – LINDA P
NETOP NU!

’Slutty Mary’ er Linda P’s 6. show i rækken af populære og anmelderroste One-man shows, der har solgt tusindvis af billetter landet over. Derfor er der sat en masse ekstra shows på tourplanen, og showet kan opleves frem til slutningen af november. I showet funderer Linda P over om det er okay at være en kende slutty, når man er blevet mor? Hvis ikke, hvordan kontrollerer man det så?

 


‘SART’ – JAKOB THRANE
NYT SHOW FRA 12. SEPTEMBER

Med Jakob Thranes nye comedyshow sætter han spørgsmålstegn ved de små ting i hverdagen, og alle de mange situationer hvor han selv kommer til kort. Om Jakob spiller uvidende for grin, eller om han i virkeligheden bare er ret dum, må være op til fri fortolkning. Showet kommer rundt i hele landet, og tourplanen er udvidet med en masse ekstra shows og nye byer. 

‘HÅR(D)’ – ANDREAS BO

GLÆD DIG TIL JANUAR 2025
Andreas Bo er en af landets sjoveste komikere, og d. 16. januar 2025 har han premiere på hans 5. One-man show ‘HÅR(D)’. I showet går Andreas Bo hårdt på tidens emner, og stiller de – for en komiker – helt relevante spørgsmål som: Hvad er der liiiiige at være sur over, når man er født i verdens fedeste land? Showet kommer hele landet rundt, og du kan allerede sikre dig en billet til dig og din far.