Spring til indholdet

Har du styr på gaven til Mors Dag på søndag?

Vi har heldigvis gaven, der med garanti udløser et smil hos din mor. Forkæl hende med billetter til en oplevelse – måske sammen med dig?

Se vores bedste forslag herunder 💕

SLUTTY MARY – LINDA P 
’Slutty Mary’ er Linda P’s 6. show i rækken af populære og anmelderroste One-man shows, der har solgt tusindvis af billetter landet over. 
⭐⭐⭐⭐⭐
“Slutty Mary står skarpt og stærkt latterfremkaldende…”
– iScene
I showet funderer Linda P over om det er okay at være en kende slutty, når man er blevet mor? Hvis ikke, hvordan kontrollerer man det så?

 

EN UBEGRIBELIG AFTEN MED HUXI BACH
Musikhuset Aarhus 12. december 2024: Huxi Bach interviewer Joachim Offenberg, professor i myrer, og biolog Hjalte Kjærby, ekspert i parasitter om den forunderlige verden i og omkring myretuen. Hør bla. om selvmords-myrer og biller med diva-tendenser.
Bremen Teater, København 17. december 2024: Huxi Bach interviewer Albert Sneppen og Sarah Pearson fra Niels Bohr Instituttet, om universets største gåder. Hvor gammelt er universet? Hvad er der for enden af det? Og hvad i alverden er sorte huller?
Magasinet, Odense 18. december 2024: Huxi Bach tager den store snak om Donald Trump. Mød Danmarks skarpeste USA-ekspert Mads Dalgaard Madsen og få historien om hvorfor Donald blev Donald Trump. Og hvad han skal nu? Måske er Trump præsident igen. Måske er han i gang med en borgerkrig i USA.

 

Tourplan

En Ubegribelig Aften

En Ubegribelig Aften med Huxi Bach

En Ubegribelig Aften

 1. Thursday - 19:00 Ledige billetter

  Musikhuset Aarhus - Aarhus

  En Ubegribelig Aften

 2. Tuesday - 19:00 Ledige billetter

  Bremen Teater - København

  En Ubegribelig Aften

 3. Wednesday - 19:00 Ledige billetter

  Magasinet - Odense

  En Ubegribelig Aften