Spring til indholdet

Hvad er prisen for at booke en artist?

Her kan du læse mere om hvad det koster at booke en artist.

Priserne og prisklasserne varierer afhængigt af artisten, lokationen og arrangementets omfang. Vi ved at prisen er afgørende, og derfor bestræber vi os altid på at finde en komiker, konferencier, foredragsholder, stand-up’er, moderator, musiker, band eller en anden slags underholdning i et budget og en prisklasse der passer jer. Vi er den direkte vej til Danmarks største underholdere og sjoveste komikere.

Vi har et bredt udvalg af dygtige artister. 

COMEDY
Skal din næste firmafest eller sammenkomst være en dag, som dine gæster aldrig glemmer?
Så er opskriften ligetil: Book en af landets sjoveste komikere, der kan sætte skub i aftenen med unik underholdning. I Danmark har vi mange komikere i forhold til vores beskedne størrelse, og hos Tajmer Booking & Management har vi samlet alle de bedste komikere og stand-uppere, så du er garanteret underholdning i topklasse.

Se alle komikere her

FOREDRAG
Selveste Barack Obama har beskrevet Danmark som et land punching above its weight.Det må uden tvivl være en kommentar til alle de fremtrædende og karismatiske personligheder, vi har i Danmark. Personligheder, der inspirerer og udfordrer os. Hos Tajmer Booking & Management har vi samlet nogle af Danmarks allermest inspirerende foredragsholdere under én fane, og vi har stor erfaring med at rådgive dig om, hvilken foredragsholder du skal booke til netop dit arrangement.

Se alle foredragsholdere her

ORDSTYRERE
Paneldebatten er blevet mere synlig inden for de senere år, og virksomheder bruger i stigende grad debatter som værktøj til konferencer.
Det er både et værktøj til at oplyse og samtidig også noget, der er med til at gøre medarbejdere bevidste om virksomhedsværdier. Men en debat kan hurtigt blive en forvirret og ustruktureret fremlægning af synspunkter, hvor alle kæmper om ordet. Book en ordstyrer eller konferencier til jeres konference og få en udviklende og dynamisk debat til jeres arrangement. Hos Tajmer har vi det største og bedste udvalg af ordstyrere, moderatorer og værter, der alle brænder for at være dirigenten til jeres arrangement.

Se alle ordstyrere her

MUSIK
Du hører dem overalt på landets festivaler og byfester, og mange af dem har optrådt ikke kun på størstedelen af Danmarks scener, men også uden for rigets grænser.
Tajmer Booking & Management har en bred palet af dygtige liveartister, der på musikalsk vis kan feste igennem. Her kan du booke en solist/koncertnavn inden for enhver musikgenre, og alle kunstnerne er klar til at dele deres nyeste og bedste hits med jer.

Se alle musikere her
Artister hos Tajmer Booking & Management

Artister hos Tajmer Booking & Management

Tajmer Booking & Management er kendt for sit eksklusive management med nogle af landets største live artister.

Vores fokus og passion ligger især ved stand-up, comedy og foredrag – men derudover kan vi også bidrage med artister inden for musikkonferenciers, ordstyrere og mange andre former for underholdning. Ingen arrangementer er for store, ingen er for små, når vi skaber oplevelser landet over. I over 50 år har vi markeret os som landets største og mest eksklusive bureau indenfor underholdning. Med mange af landets populæreste kunstnere i vores management kan vi garantere den hurtigste og mest effektive betjening.

Professionel ekspertise og rådgivning er varemærket, hvad enten det drejer sig om firmaarrangementer, comedyshows, stand-up, event/konferencer, reklamefilm, eller lignende. Fælles for dem alle er nemlig, at de kræver professionel håndtering fra idéfase til planlægning og afvikling – og alt dét kan Tajmer Booking & Management stå for.

Se alle artisterne hos Tajmer Booking her. Vi har samlet landets største artister, som du kan booke til dit arrangment. Vi glæder os til at høre fra dig.