Spring til indholdet

Nikolaj Stokholm er både vært og nomineret som Årets Komiker ved ZULU Comedy Galla 2021

Nikolaj Stokholm er blevet nomineret som Årets Komiker og er samtidig vært ved Zulu Comedy Galla 2021! I kan glæde jer til et brag af en fest, når gallaen løber af stablen d. 2. september.

Nikolaj Stokholm er nomineret for sit andet onemanshow ‘Turen går til Nikolaj Stokholm’. Her demonstrerer Nikolaj endnu en gang, hvor mange tangenter hans komiske talent har at spille på, når han med sin uforlignelige timing og geniale mimik formår at ramme hele familien Danmark fra første sekund. Kombiner du det med et billetsalg på den gode side af 110.000, er det umuligt at komme uden om ham som en af de nominerede til ‘Årets Komiker’.
Kilde: TV2 ZULU

Stem her!

TV 2 ZULU-redaktør Asger Schønheyder er begejstret over, at netop Nikolaj Stokholm har sagt ja til at være årets gallavært:
– For os er Nikolaj et af de sjoveste mennesker, som vi kender på ZULU. Vi ved, at han har en kæmpe showmand inde i maven, og hvis det rigtig skal udleves, så er det helt klart til gallaen. Vi synes, at han har den humor, det format og ikke mindst den selvironi og løssluppenhed, der skal til for at være den perfekte gallavært.
Kilde: TV2 ZULU