Spring til indholdet

‘Stormester – en chance til’ i aften på TV2

Stormester – en chance til

Af erfaring ved de fem tidligere Stormester-tabere, at en opgave ikke bare er en opgave. Men hvor svært kan det være at lægge en perle over i et glas?
Det er nu blevet tid til, at taberne får en chance til i den helt nye sæson af Stormester. Forhåbentlig løser Linda P og Thomas Warberg deres opgaver liiiiidt bedre denne gang – og som altid vil deltagerne og seere være i godt selskab med den altid rummelige Mark le Fêvre.

Ønsker du at booke Linda P., Thomas Warberg eller Mark le Fêvre til jeres næste arrangement? Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700 eller mail [email protected] for mere information omkring priser og ledighed.

Tajmer Booking & Management er kendt for sit eksklusive management af landets største live artister. Som vært eller arrangør har du formentlig skrevet underholdning højt på din huskeliste over ting, der skal sikre de forventningsfulde gæster en mindeværdig aften med eksempelvis en dygtig komiker, musiker eller foredragsholder. Vi kan uden tvivl hjælpe med at booke underholdningen til jeres næste arrangement – vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige artist, hvad enten I ønsker comedy, konferencier, ordstyrer, foredrag eller musik. Se meget mere her! I er også altid velkomne til at kontakte os på telefon +45 4615 3700 eller på mail [email protected] for mere information, priser og ledighed.