Spring til indholdet

Oftest stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager det at lave en booking?
– At booke den bedste komiker til netop dit arrangement kan klares på én arbejdsdag. Vores erfarne bookere sidder klar og kan give dig et præcist indblik i hvilke komikere, der passer bedst til dit arrangement, budget og tidshorisont.

Kan jeg få en fast pris med det samme?
– I sjældne tilfælde. Langt de fleste priser varierer ud fra arrangementstype, deltagerantal og lign. Den hurtigste måde at få en pris på, er at ringe til os – så tjekker vi prisen hurtigst muligt!

Hvad med corona-restriktionerne?
– Vi har helt styr på coronaregler og restriktioner og følger regeringens udmeldinger tæt. Vi kan vejlede i hvordan lige præcis dit arrangement bedst muligt kan afvikles – både store og små arrangementer, indendørs som udendørs.

Hvordan finder man den rigtige artist?
– Ved at kende publikummet! Vores bookere er f.eks. interesseret i deltagerantallet, aldersfordelingen og arrangementets type – er der tale om et strategimøde for bestyrelsen eller gallafesten på en efterskole? Med vores omfattende viden om hvad den enkelte artist kan, finder vi det perfekte match til lige netop dit arrangement.

Hvad kræver det det at holde arrangement online?
– Kun en internetforbindelse! Man behøver ikke studie, mikrofoner og indgående viden om Zoom for at kunne arrangere et online event. Vi leverer alt, lige fra studie til indgående kendskab til bedste online platforme.

Skønt! Hvordan får jeg fat på jer?
– Du ringer på +45 46 15 37 00 eller skriver til [email protected] 😊