Spring til indholdet

Oliver Stanescu – Ny eksklusiv komiker hos Tajmer Booking

Mød Oliver Stanescu – ny eksklusiv komiker hos Tajmer Booking

Oliver Stanescu debuterede på stand-up scenen i 2017, hvor han samme år vandt stand-up talentkonkurrencen ”De nyeste nye” – og siden da er det gået rigtig stærkt. Oliver Stanescu cementerede for alvor sit navn og store talent med sin optræden til Zulu Comedy Galla 2021, og allerede året efter kunne han gå på scenen som vinder af Zulu Comedy Gallas ”Talentpris”. Du har kunnet opleve Oliver adskillige gange på TV2 og TV2 ZULUs sendeflader i blandt andet ‘Melvin Kakooza Show’, ‘ZULU Open Mic’, ‘En Stor Aften med Simon Talbot’ og som finalist i DM i Stand Up 2021. Senest har Oliver Stanescu haft premiere på sit første One-man show ‘Kronisk Sjov’, med hvilket han med stor succes har været det meste af landet rundt.

Med andre ord så er det umuligt, at komme uden om Oliver Stanescus navn og talent når der tales om dansk komiks fremtid.

Ønsker du at booke Oliver Stanescu til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Oliver Stanescu.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Oliver Stanescu, er det ikke ham fra … ?
Vinder af Talentprisen 2022 (TV2 Zulu)
Melvin Kakooza Show 2022 (TV2)
Stor Aften m. Simon Talbot 2022 (TV2)
Zulu Open mic 2021 og 2022 (TV2 Zulu)
Vært på podcasten ”Go Tur Hjem”
Finalist DM i stand-up 2021