Spring til indholdet

Oplev Nikolaj Stokholm i debutsæsonen af LOL på Prime Video

Prime Video løfter endelig sløret for de 10 komikere der deltager i debutsæsonen af LOL: Den der ler sidst i Danmark. Heriblandt kan du opleve hele Danmarks Nikolaj Stokholm.

Sofie Linde er vært og programmet og vil føre tilsyn med nogle af Danmarks sjoveste comedy-stjerner, imens de skal forsøge at få hinanden til at grine uden selv at fortrække en mine. Indsatsen er høj, når de konkurrerer om en stor pengepræmie, der kan doneres til vinderens foretrukne velgørenhedsorganisation.

Du kan opleve Nikolaj Stokholm i LOL: Den der ler sidst i Danmark på Prime Video fra den 29. december 2023.

Ønsker du underholdning til dit næste arrangement?

Skal din næste firmafest eller sammenkomst være en dag, som dine gæster aldrig glemmer?
Så er opskriften ligetil: Book en af landets sjoveste komikere, der kan sætte skub i aftenen med unik underholdning. I Danmark har vi mange komikere i forhold til vores beskedne størrelse, og hos Tajmer Booking & Management har vi samlet alle de bedste komikere og stand-uppere, så du er garanteret underholdning i topklasse.

Se alle komikere her

Vores fokus og passion ligger især ved stand-up, comedy og foredrag – men derudover kan vi også bidrage med artister inden for musikkonferenciers, ordstyrere og mange andre former for underholdning. Ingen arrangementer er for store, ingen er for små, når vi skaber oplevelser landet over. I over 50 år har vi markeret os som landets største og mest eksklusive bureau indenfor underholdning. Med mange af landets populæreste kunstnere i vores management kan vi garantere den hurtigste og mest effektive betjening.

Professionel ekspertise og rådgivning er varemærket, hvad enten det drejer sig om firmaarrangementer, comedyshows, stand-up, event/konferencer, reklamefilm, eller lignende. Fælles for dem alle er nemlig, at de kræver professionel håndtering fra idéfase til planlægning og afvikling – og alt dét kan Tajmer Booking & Management stå for.

Se alle artisterne hos Tajmer Booking her. Vi har samlet landets største artister, som du kan booke til dit arrangement. Vi glæder os til at høre fra dig.