Spring til indholdet

Publikum elsker ‘r8Dio – Live i gulvhøjde’

r8Dio – Live i gulvhøjde

Skal du opleve r8Dio – Live i Gulvhøjde?

Det siger publikum:
”Et samsurium af satire”
”At være på scenen med Tiesto”
”Rigtig, rigtig sjovt!”

Så gå ikke glip af at opleve Danmarks nye radiofoniske powerpar i et LIVE show – find billetter til shows i hele landet.

…Og du kan sagtens grine med til showet, selvom du ikke kender r8Dio!

Med sig har de, udover flere priser og mere end 130 afsnit af podcasten Undskyld Vi Roder, et inspirerende og energisk show, hvor radiodirektør og kulturkonge Klavs Bundgaard vil fortælle om, hvordan alle kan komme i gulvhøjde, såvel lokalt som globalt. Hans soulmate og guldfugl Allan Sindberg, radiovært, programchef, DJ, markedsføringsansvarlig og bedre kendt som Smørstemmen Fra Ikast, vil supplere med sine mange talenter og bl.a. sørge for stærke musikalske indslag. Klavs og Allan vil på forunderlig vis interagere med publikum, som undervejs vil opleve at de er medskabere af showet. Se, dét er synergering!

Liveshowet ’r8Dio – Live i Gulvhøjde’ har premiere i 2023, og tager afsæt i den succesfulde podcastserie ’Undskyld Vi Roder’, som handler om opstarten på den fiktive taleradio, r8Dio. Podcasten har mere end 150.000 månedlige lytter, og har modtaget flere priser og senest en nominering som ’Årets Komiker’ ved ZULU Comedy Galla 2022. Bag de prominente karakterer Allan Sindberg og Klavs Bundgaard, podcasten og nu også live-showet, står naturligvis Brian Lykke og Kasper Nielsen.

Hent pressemateriale her!