Spring til indholdet

r8Dio er nomineret til ‘Årets Komiker’ ved ZULU Comedy Galla

Store nyheder – r8Dio er nomineret til ‘Årets Komiker’ ved ZULU Comedy Galla 2022!
Hundrede tusinde lyttere følger troligt med hver uge på podcasten: r8Dio – Undskyld vi roder.
Bag de to prominente karakterer Allan Sindberg – smørstemmen fra Ikast og radiodirektøren Klavs Bundgaard står vanvittigt dygtige Brian Lykke og Kasper Nielsen
Brian Lykke og Kasper Nielsen og deres mange medvirkende har med et kæmpe persongalleri og gennemførte karakterer taget radiospillet til nye højder, hvor de konstant leger med grænsen mellem fiktion og virkelighed.

Danskerne er blevet ramt af “Du’ fandme så pisse dygtig”-feberen og er kommet i gulvhøjde med r8Dio.

Nominering er mere end fortjent og du kan stemme på dem lige her!

Ønsker du at booke r8Dio til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700 eller mail [email protected]. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Brian Lykke og Kasper Nielsen.

Tajmer Booking & Management er kendt for sit eksklusive management af landets største live artister. Som vært eller arrangør har du formentlig skrevet underholdning højt på din huskeliste over ting, der skal sikre de forventningsfulde gæster en mindeværdig aften med eksempelvis en dygtig komiker, musiker eller foredragsholder. Vi kan uden tvivl hjælpe med at booke underholdningen til jeres næste arrangement – vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige artist, hvad enten I ønsker comedy, konferencier, ordstyrer, foredrag eller musik. Se meget mere her! I er også altid velkomne til at kontakte os på telefon +45 4615 3700 eller på mail [email protected] for mere information, priser og ledighed.