Spring til indholdet

‘r8Dio – Live i Gulvhøjde’ er lakket mod enden

I går afsluttede Klavs Bundgaard og Allan Sindberg deres landsdækkende turné ‘r8Dio – Live i Gulvhøjde’.

r8Dio-venner i hele landet er blevet forkælet med et show uden sammenligning, hvor alle er kommet i gulvhøjde og så tæt på, at man næsten ikke fatter det. Til gengæld har publikum gang på gang forkælet Klavs og Allan med utallige stående applauser!

Det største tillykke med en veloverstået tour og et fantastisk show (…eller talk 😉) fra hele Tajmer 🎉


Ønsker du at booke r8Dio til dit næste arrangement? Så kan du kontakte os lige her.

Ønsker du underholdning til dit næste arrangement?

Skal din næste firmafest eller sammenkomst være en dag, som dine gæster aldrig glemmer?
Så er opskriften ligetil: Book en af landets sjoveste komikere, der kan sætte skub i aftenen med unik underholdning. I Danmark har vi mange komikere i forhold til vores beskedne størrelse, og hos Tajmer Booking & Management har vi samlet alle de bedste komikere og stand-uppere, så du er garanteret underholdning i topklasse.

Se alle komikere her

Vores fokus og passion ligger især ved stand-up, comedy og foredrag – men derudover kan vi også bidrage med artister inden for musikkonferenciers, ordstyrere og mange andre former for underholdning. Ingen arrangementer er for store, ingen er for små, når vi skaber oplevelser landet over. I over 50 år har vi markeret os som landets største og mest eksklusive bureau indenfor underholdning. Med mange af landets populæreste kunstnere i vores management kan vi garantere den hurtigste og mest effektive betjening.

Professionel ekspertise og rådgivning er varemærket, hvad enten det drejer sig om firmaarrangementer, comedyshows, stand-up, event/konferencer, reklamefilm, eller lignende. Fælles for dem alle er nemlig, at de kræver professionel håndtering fra idéfase til planlægning og afvikling – og alt dét kan Tajmer Booking & Management stå for.

Se alle artisterne hos Tajmer Booking her. Vi har samlet landets største artister, som du kan booke til dit arrangement. Vi glæder os til at høre fra dig.