Spring til indholdet

Tivolirevyen er tilbage – Se det nye hold her!

Tivolirevyen vender tilbage til Glassalen!
Tivolirevyen har det hele og byder på skarp satire, højt humør og imponerende parodier kombineret med skuespil, sange og politiske viser. Det bliver festligt og fornøjeligt i et show, der både består af stolte traditioner og fornyelse. Du kan glæde dig til at opleve revydebutanten Linda P. og den erfarne revyskuespiller Andreas Bo. Det resterende storslåede hold består af Lisbeth Dahl, James Price, Carsten Svendsen og Nikolai Jørgensen.
Premieren må du vente spændt på til d. 1. juni 2023, men billetsalget starter d. 26. august 2022 – følg med her!

Ønsker du at booke Linda P. eller Andreas Bo til jeres næste arrangement? Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700 eller mail [email protected] for mere information omkring priser og ledighed.

Tajmer Booking & Management er kendt for sit eksklusive management af landets største live artister. Som vært eller arrangør har du formentlig skrevet underholdning højt på din huskeliste over ting, der skal sikre de forventningsfulde gæster en mindeværdig aften med eksempelvis en dygtig komiker, musiker eller foredragsholder. Vi kan uden tvivl hjælpe med at booke underholdningen til jeres næste arrangement – vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige artist, hvad enten I ønsker comedy, konferencier, ordstyrer, foredrag eller musik. Se meget mere her! I er også altid velkomne til at kontakte os på telefon +45 4615 3700 eller på mail [email protected] for mere information, priser og ledighed.