Spring til indholdet

Touren er startet – skal du med?

Der er udsolgte sale i hele landet…
…Men heldigvis er der ekstra shows i næsten alle byer! Hele Danmarks Stokkefar er netop nu aktuel med showet ‘Jeg er stadig Nikolaj Stokholm’. Efter en veloverstået premiere d. 2. februar med ekstremt glade publikummer og latterkramper i hele salen, kan vi kun anbefale dig også at få din griner på med Nikolaj Stokholm i en by nær dig.

Find dine billetter her!

Mærk stemningen

Du kan altså opleve Nikolaj Stokholm i sit tredje og hidtil sjoveste One-man show.
’Jeg er stadig Nikolaj Stokholm’ sætter et punktum i trilogien, som rummer fortællingen om en af landets mest folkekære, elskede og prisvindende komikere (Har han selv skrevet det her?…hold kæft!). Der er indtil videre 125 shows på tourplanen, så der er ingen undskyldning for ikke at komme afsted!

Tourplan

Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

Af Nikolaj Stokholm

Nu er hele Danmarks Stokkefar klar med sit tredje og hidtil sjoveste One-man show

Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

 1. Wednesday - 19:00 Udsolgt

  Portalen - Greve

  Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

 2. Thursday - 19:00 Udsolgt

  Aalborghallen - Aalborg

  Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

 3. Friday - 19:00 Ledige billetter

  Kulturcenter Skive - Skive

  Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

 4. Wednesday - 19:00 Ledige billetter

  Sønderjyllandshallen - Aabenraa

  Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

 5. Thursday - 19:00 Ledige billetter

  Tinghallen - Viborg

  Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

 6. Friday - 19:00 Ledige billetter

  Thyhallen - Thisted

  Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

 7. Saturday - 19:00 Få billetter

  Værket - Randers

  Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

 8. Thursday - 19:00 Udsolgt

  Kulturværftet - Helsingør

  Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

 9. Friday - 19:00 Udsolgt

  Slagelse Teater - Slagelse

  Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

 10. Thursday - 19:00 Få billetter

  Falkonér Salen - København

  Jeg er stadig Nikolaj Stokholm