Spring til indholdet

Jens Jacob Tychsen vinder Svend-Pris

Prisen for Årets danske skuespiller i en TV-dramaserie 2022 gik velfortjent til Jens Jacob Tychsen.
Titlen blev givet på baggrund af Jens Jacobs ikoniske rolle som den charmerende Hr. Weyse i Badehotellet, som har taget hele Danmark med storm.

Du kan book Jens Jacob Tychsen til et musikalsk foredrag, her tager han jer med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den TV2-serien Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm.

“Der var stående ovationer og gentagne fremkaldelser til slut. Præcis som Hr. Weyse ville ønske sig.” FOF Kolding

I dette eksklusive foredrag vil Jens Jacob Tychsen tage jer med på en rejse igennem Badehotellets univers. Det bliver sjovt, musikalsk og ikke mindst super underholdende, når Jens Jacob viser fotos, film og fraklip – samt fortæller om samarbejdet med de andre skuespillere, musikken, og om hvordan sådan en serie egentlig bliver til. I får naturligvis også et dejligt genhør med flere af de skønne sange fra serien. Slutteligt er der mulighed for spørgsmål og “Den Store Badehotels Quiz”. Læs meget mere her!

Ønsker du at booke Jens Jacob Tychsen til jeres næste arrangement? Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700 eller mail [email protected] for mere information omkring priser og ledighed.

 

 

Tajmer Booking & Management er kendt for sit eksklusive management af landets største live artister. Som vært eller arrangør har du formentlig skrevet underholdning højt på din huskeliste over ting, der skal sikre de forventningsfulde gæster en mindeværdig aften med eksempelvis en dygtig komiker, musiker eller foredragsholder. Vi kan uden tvivl hjælpe med at booke underholdningen til jeres næste arrangement – vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige artist, hvad enten I ønsker comedy, konferencier, ordstyrer, foredrag eller musik. Se meget mere her!