Spring til indholdet

Anmelderne er ellevilde!

Huxi Bachs landsdækkende tour ‘Alt er godt’ er startet og anmeldernes ekstremt flotte ord strømmer ind! Huxi Bach er i absolut topform, og du kan forvente dig et skarpt show, krydret med masser af humor, sarkasme og emner, der for alvor sætter tankerne i gang.

Tourplanen dækker hele landet og der er med sikkerhed et show i en by nær dig. Se mere her!

”…det er kritisk og sarkastisk humor, som den er bedst.”
Scenekanten
“Her er bestemt ligeså meget værdig debatoplæg som der er ren comedy, og Huxi har et fantastisk flow”
Magasinet KBH
”…hvem vil ikke gerne tilbringe 80 minutter i skarpt og underholdende selskab med Huxi.”
Morten Hede

”Huxi er i topform”
Lovecopenhagen

Ønsker du at booke Huxi Bach til jeres næste arrangement? Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700 eller mail [email protected] for mere information omkring priser og ledighed.

Tajmer Booking & Management er kendt for sit eksklusive management af landets største live artister. Som vært eller arrangør har du formentlig skrevet underholdning højt på din huskeliste over ting, der skal sikre de forventningsfulde gæster en mindeværdig aften med eksempelvis en dygtig komiker, musiker eller foredragsholder. Vi kan uden tvivl hjælpe med at booke underholdningen til jeres næste arrangement – vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige artist, hvad enten I ønsker comedy, konferencier, ordstyrer, foredrag eller musik. Se meget mere her! I er også altid velkomne til at kontakte os på telefon +45 4615 3700 eller på mail [email protected] for mere information, priser og ledighed.