Spring til indholdet

Det sidste afsnit af Dybvaaaaad nogensinde

Den hyldeste hyldest og et kæmpe tak til Tobias Dybvad for at levere 10 års underholdning og 13 sæsoner af det legendariske program ‘Dybvaaaaad’. Det er en præstation der går direkte i historiebøgerne, og vi er været meget stolte af at have været en del af det. Programmet har formået at involvere hele Danmark interne referencer og jokes gang på gang – og de kommer med sikkerhed til at hænge ved år efter år. De sidste afsnit af sidste sæson er allerede på TV2 PLAY – se dem her.


Hvis du alligevel gerne vil se lidt mere til Tobias Dybvad, kan du streame hans to populære One-man shows her:

Fasserpartner – 2018


Levemand – 2022

Ønsker du at booke Tobias Dybvad til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Tobias Dybvad.
Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Tajmer Booking & Management er kendt for sit eksklusive management af landets største live artister. Som vært eller arrangør har du formentlig skrevet underholdning højt på din huskeliste over ting, der skal sikre de forventningsfulde gæster en mindeværdig aften med eksempelvis en dygtig komiker, musiker eller foredragsholder. Vi kan uden tvivl hjælpe med at booke underholdningen til jeres næste arrangement – vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige artist, hvad enten I ønsker comedy, konferencier, ordstyrer, foredrag eller musik. Se meget mere her! I er også altid velkomne til at kontakte os på telefon +45 4615 3700 eller på mail [email protected] for mere information, priser og ledighed.