Spring til indholdet

Har du styr på booking til Folkemødet 2023

Der er ikke mange uger til Folkemødet på Bornholm!

Lad os hjælpe med ordstyreren, værten, moderatoren eller konferencieren

Folkemødets store format giver potentiale for at ramme bredt, men det kræver en benhård strategi, hvis publikum skal få øje på lige netop jeres virksomhed i de utallige paneldebatter, workshops, oplæg og øvrige events. Vi har et hav af dygtige artister og hjælper gerne dig og din virksomhed med at finde det helt rigtige match.

Kontakt Tajmer Booking & Management, og lad os skræddersy en succesoplevelse

Med vores professionelle ekspertise og erfaring kan vi også rådgive lige netop jeres virksomhed – og sikre jer en skræddersyet succesoplevelse på det næste Folkemøde. Vi har altid et bredt udvalg af erfarne og engagerede ordstyrere, værter og facilitatorer, og der er med sikkerhed også en, der kan gøre jeres budskaber synlige i mængden til Folkemødet.

Book en ordstyrer eller vært hos Tajmer Booking & Management, og få jeres budskab igennem til Folkemødet. Vi huser nogle af Danmarks bedste værter, moderatorer og konferenciers – og vi kan også hjælpe jeres virksomhed med at sikre, at I ikke går forgæves på Folkemødet

Kontakt os allerede i dag, og lad os hjælpe med at finde en ordstyrer eller konferencier, der er det helt rette match til jeres virksomhed. Fortæl os gerne mere om jeres virksomhed og værdier og visioner for Folkemødet – så finder vi en vært eller ordstyrer, der passer perfekt til jeres publikum, budskab og budget.

Vi kan også assistere med underholdning til julefrokosten, sommerfesten og firmafesten

Huxi Bach

Konferrencier

⭐⭐⭐⭐⭐
“Med humor og skarphed styrede Huxi Bach politikere og publikum igennem eftermiddagen”
Book Huxi Bach her