Spring til indholdet

‘Heldig’ – kan nu streames på Blockbuster og Itunes

YES! Endelig kan du streame/købe Mark le Fêvres nyeste One-man show ‘Heldig’ på Blockbuster og Itunes. Se showet her:
BLOCKBUSTER
ITUNES


Med showet HELDIG er Mark på en mission, han selv omtaler som: ”At få grinet tilbage, når der til tider ikke er skide meget at grine af”. HELDIG kredser bl.a. om at få en chance til, at omfavne de bump livet giver en på vejen i stedet for altid at male fanden på væggen.

Ønsker du at booke Mark le Fêvre til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Mark le Fêvre.
Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Tajmer Booking & Management er kendt for sit eksklusive management af landets største live artister. Som vært eller arrangør har du formentlig skrevet underholdning højt på din huskeliste over ting, der skal sikre de forventningsfulde gæster en mindeværdig aften med eksempelvis en dygtig komiker, musiker eller foredragsholder. Vi kan uden tvivl hjælpe med at booke underholdningen til jeres næste arrangement – vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige artist, hvad enten I ønsker comedy, konferencier, ordstyrer, foredrag eller musik. Se meget mere her! I er også altid velkomne til at kontakte os på telefon +45 4615 3700 eller på mail [email protected] for mere information, priser og ledighed.