Spring til indholdet

Helt NYT One-man show med Thomas Warberg!

Thomas Warberg italesætter den omsiggribende selvretfærdighed i nyt stand-up show ”Et storslået Menneske” som får premiere den 4. februar 2021 ! 

Billetter er i salg fra i dag kl 10.00 og du kan købe dem her!

“Et storslået Menneske” er Warbergs fjerde One-man show og følger i kølvandet på “Comedy Tour ’14”  og “Comedy Tour 16”, der begge blev plastret til med 5 stjernede anmeldelser, kun overgået af efterfølgeren “Perfektion, overskud og andre lorteord” sidste år, som fik 6 🌟🌟🌟🌟🌟🌟.

I One-man showet “Et storslået Menneske”, stiller Thomas Warberg skarpt på de mange subjektive versioner af virkeligheden, som vi bliver konfronteret med i hverdagen. Vi lever i en tid hvor følelser og holdninger overtrumfer fakta, og det kan få verden til at se temmelig fiktiv ud. Foruroligende, men også hysterisk morsomt, i hvert fald når Thomas Warberg udleverer virkeligheden, som han oplever den. Og han har ret !

Præcis som i hans tidligere shows, sker det hele naturligvis i et forrygende mix af skarpe oneliners og rablende sjove historier udsat for sønderjysk lune, tempo og eminent timing.

Vi glæder os til at vi ses !