Spring til indholdet

‘Jens Jacob Tychsen – Bag om Badehotellet’

Sidste sæson af Badehotellet ruller for tiden over skærmen, men heldigvis drager Jens Jacob Tychsen ud i landet med et fantastisk musikalsk dinnershow i Badehotellets tegn. Skal han også besøge jeres hotel?
Jens Jacob Tychsen optræder med sange og anekdoter fra Badehotellet-perioden og har skabt magiske aftener rundt i hele landet.
Lad en aften stå i Badehotellets tegn med et forrygende musikalsk og top-underholdende show med Jens Jacob Tychsen og enten pianist eller band 🎙️
Her får jeres gæster chancen for at opleve Jens Jacob Tychsen med alt hvad der hører sig til af swingende rytmer, glade minder, masser af grin og skønne uforudsigelige overraskelser, som hele vejen igennem er båret af hans store kærlighed for musikken fra ”dengang”.
En elegant buket sammensat af musik, sange, komik, tryl og måske en snert af Hr. Weyse.

Jeres gæster vil kunne glæde sig til swingnumre fortolket i bedste Rat Pack og Frank Sinatra stil – Datidens revyperler fra Dirch Passer til Preben Uglebjerg i moderne indpakninger – Sange de måske genkender fra Tv-serien ”Badehotellet”. Et vaskeægte underholdningsshow i ordets klassiske betydning. Her får I hele pakken i særdeles godt selskab.

Er I interesseret i at booke Jens Jacob Tychsen med pianist eller band til en magisk aften til jeres arrangement, kan I ringe på tlf. 46153700 eller udfylde forespørgselsformularen her.