Spring til indholdet

Kulturen åbner igen!

Kulturen åbner igen og vi er klar allerede i denne uge med premieren på Mark le Fevres nye One-man show HELDIG og genoptagelsen af Andreas Bos tour #SKARP.

 

Med showet HELDIG er Mark le Fevre på en mission, han selv omtaler som: ”At få grinet tilbage, når der til tider ikke er skide meget at grine af”. HELDIG kredser bl.a. om at få en chance til, at omfavne de bump livet giver en på vejen i stedet for altid at male fanden på væggen. Mark har premiere d. 19. januar på Stars Vordingborg. Find dine billetter her!

Andreas Bo skærer igennem. I et nyt skarpt show, giver han dig en guide til, hvornår du skal ha’ en holdning, hvornår du skal træffe en beslutning, og hvornår du kan tillade dig, at være røvligeglad. Det vil gi’ dig ro til at sove. Måske allerede under showet. Og han er #SKARP som aldrig før. Find dine billetter her!

 

Kulturen åbner op igen! Vi er klar allerede fra næste uge med premieren på Mark le Fevres nye One-man show HELDIG og genoptagelsen af Andreas Bos tour #SKARP 🙏🏼 Swipe for at se de landsdækkende tourplaner eller se meget mere på marklefevre.dk eller andreasbo.dk 🔗