Spring til indholdet

Ny foredragholder på Tajmer.dk – LQBTI+ frontperson Lars Henriksen

Det er en fornøjelse at kunne præsentere endnu en dygtig og inspirerende foredragsholder på Tajmer.dk. Lars Henriksen er mangeårig LGBTI+ aktivist og har siden 2013 været for- og talsperson for Copenhagen Pride.

Lars Henriksen er velbevandret i de identitetspolitiske dagsordener og omdanner sin enorme indsigt til inspirerende foredrag til erhvervslivet, der ønsker viden og pejlemærker til at inkludere forskelligheder på alle niveauer på den moderne arbejdsplads. Han henvender sig også til foreninger, der ønsker et spændende foredrag om livet ved fronten i LGBTI+ bevægelsen og de erkendelser om det gode samfund, dette har givet fra start til slut. Med sin ekspertise og karisma holder han også foredrag for uddannelsesinstitutioner ned til 4. klasse. Lars Henriksen vil udbrede forståelsen for et inkluderende samfund med respekt for forskellighed og svarer gerne på alverdens spørgsmål.

Med sikker hånd modererer Lars Henriksen også gerne din konference eller debat. Hvad enten det er en nuanceret moderator eller en knivskarp konferencier dit arrangement mangler, vil Lars Henriksen kunne tilføje horisont, varme og erfaring. Gennem en forudgående omhyggelig samtale tilpasses enten et oplæg eller en workshop til den individuelle arbejdsplads.