Spring til indholdet

NYHED! Jazz & Jokes – Benjamin Koppel og Lars Hjortshøj

Nu kan du booke Jazz & Jokes med Benjamin Koppel og Lars Hjortshøj til jeres næste arrangement!

Musik og comedy blander blod, når Benjamin Koppel og Lars Hjortshøj inviterer indenfor til en helt særlig oplevelse, inspireret af 50’erne og 60’ernes jazzklubber i New York.

Improvisation, præcise punchlines og god timing er udgangspunktet for de to venner Lars Hjortshøj og Benjamin Koppels virke som hhv. en af landets mest fremtrædende komikere og en af landets ditto musikere. De står begge midt i hver deres storslåede karrierer og har for længst placeret sig centralt i de fleste danskeres bevidsthed, som to fyrtårne indenfor deres respektive områder. Og når de to sammen inviterer venner og kolleger på scenen under navnet “Jazz & Jokes”, er der lagt op til en unik, farverig og forbløffende oplevelse i selskab med det bedste af begge verdener, top komikere og top jazzmusikere. Det vil være en overraskelse hvilke gæste-acts, som Lars og Benjamin inviterer på scenen.

Læs meget mere her!

Inspireret af 1950/60’ernes jazzklubber i New York, hvor sad publikum ved små runde borde med skønne drinks i røgfyldte lokaler, og oplevede de største jazzstjerner som Miles Davis, Sonny Rollins og John Coltrane dele scene med legendariske komikere som Mort Sahl, Redd Foxx, Lenny Bruce og George Carlin, indbyder Hjortshøj og Koppel til et sjældent oplevelsesrigt show. Showet deles af komikere og musikere, der alle mestrer improvisationen, den gode timing og samspillets muligheder på højeste plan. Og som kun kan opleves lige dér, i nuet, den ene gang.

Tidligere gæste-acts: Mick Øgendahl, Søren Sko, Preben Kristensen, Pede B, Thomas Warberg, Linda P., Alex Riel, Patrick Dorgan, Mads Holm, Rasmus Botoft, Natasha Brock, Jan Gintberg, Brian Mørk og mange flere.