Spring til indholdet

NYHED! Oplev Jazz & Jokes til efteråret i hele landet

Nu kan du opleve Jazz & Jokes med Benjamin Koppel og Lars Hjortshøj!
Musik og comedy blander blod, når Benjamin Koppel og Lars Hjortshøj inviterer indenfor til en helt særlig oplevelse, inspireret af 50’erne og 60’ernes jazzklubber i New York.
Improvisation, præcise punchlines og god timing er udgangspunktet for Lars Hjortshøj og Benjamin Koppels virke som hhv. en af landets mest fremtrædende komikere og en af landets ditto musikere. Og når de to sammen inviterer venner og kolleger på scenen under navnet “Jazz & Jokes”, er der lagt op til en unik, farverig og forbløffende oplevelse i selskab med det bedste af begge verdener, top komikere og top jazzmusikere. Det vil være en overraskelse hvilke gæste-acts, som Lars og Benjamin inviterer på scenen. Læs mere her!

 

 

Tajmer Booking & Management er kendt for sit eksklusive management af landets største live artister. Som vært eller arrangør har du formentlig skrevet underholdning højt på din huskeliste over ting, der skal sikre de forventningsfulde gæster en mindeværdig aften med eksempelvis en dygtig komiker, musiker eller foredragsholder. Vi kan uden tvivl hjælpe med at booke underholdningen til jeres næste arrangement – vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige artist, hvad enten I ønsker comedy, konferencier, ordstyrer, foredrag eller musik.  Se meget mere her! I er også altid velkomne til at kontakte os på telefon +45 4615 3700 eller på mail [email protected] for mere information, priser og ledighed.