Spring til indholdet

Nyt TV-program: Linda P og stjerneskuddene

I et helt nyt program på TV2 PLAY kan du opleve opleve Linda P fra en helt ny side i TV-succesen ‘Linda P og Stjerneskuddene’.
I programmet har Linda P udvalgt fem børn, der kæmper med mobning og ensomhed. På 2,5 måned vil hun ruste dem til at fremføre et comedyshow for et stort publikum i glassalen. Processen er svær, følelsesladet og angstprovokerende. Men Linda P vil vise, at man trods modgang, kan meget mere end man går og tror.
Du kan se alle programmerne her!

 

Linda P betragtes af mange som en af Danmarks bedste stand-up komikere. I 2021 var Linda P aktuel showet ‘Sabotagehunger’, der spillede for udsolgt sale i hele landet. Samme år blev Linda P også nomineret som Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla. Ønsker i at booke Linda P til jeres næste arrangement? Så udfyld formularen her!

 

Tajmer Booking & Management er kendt for sit eksklusive management af landets største live artister. Som vært eller arrangør har du formentlig skrevet underholdning højt på din huskeliste over ting, der skal sikre de forventningsfulde gæster en mindeværdig aften med eksempelvis en dygtig komiker, musiker eller foredragsholder. Vi kan uden tvivl hjælpe med at booke underholdningen til jeres næste arrangement – vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige artist, hvad enten I ønsker comedy, konferencier, ordstyrer, foredrag eller musik.  Se meget mere her! I er også altid velkomne til at kontakte os på telefon +45 4615 3700 eller på mail [email protected] for mere information, priser og ledighed.