Spring til indholdet

Thomas Warberg er nomineret til ‘Årets Komiker’ ved ZULU Comedy Galla

Thomas Warberg er nomineret til ‘Årets Komiker’ ved ZULU Comedy Galla 2022!
Han er en af Danmarks absolut skarpeste og teknisk overlegne komiker, som er kendt og elsket for sine anmelderroste One-man shows, populære TV-programmer og optrædener på landets største scener. Bl.a på baggrund af Thomas Warbergs helt eminente One-man show ‘Et storslået Menneske’ fra 2021 falder en yderst velfortjent nominering. Thomas Warbergs fortælleevner og talenter som både komiker og skuespiller kommer nemlig for alvor på banen i hans nye show. Han formår som meget få at flette historie på historie på historie ind i en fortælling om én oplevelse – og får det samtidig til at se skræmmende let ud.

Stem på Thomas Warberg her!

Ønsker du at booke Thomas Warberg til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Thomas Warberg.
Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Tajmer Booking & Management er kendt for sit eksklusive management af landets største live artister. Som vært eller arrangør har du formentlig skrevet underholdning højt på din huskeliste over ting, der skal sikre de forventningsfulde gæster en mindeværdig aften med eksempelvis en dygtig komiker, musiker eller foredragsholder. Vi kan uden tvivl hjælpe med at booke underholdningen til jeres næste arrangement – vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige artist, hvad enten I ønsker comedy, konferencier, ordstyrer, foredrag eller musik. Se meget mere her! I er også altid velkomne til at kontakte os på telefon +45 4615 3700 eller på mail [email protected] for mere information, priser og ledighed.