Spring til indholdet

Tobias Dybvad har netop afsluttet sin landsdækkende tour!

I går afsluttede Tobias Dybvad sin landsdækkende tour ‘Levemand’ med et eminent show på Bremen Teater. Tobias Dybvad har siden februar været forbi hele landet med et show, som publikum beskrev som både ekstremt sjov og rørende. I bagagen kan Dybvad nu lægge endnu en veloverstået turné.
Levemand er Dybvads fjerde one-man show og følger i kølvandet på “Sjov mand – klam personlighed”, 2013, “Er det ikke dig fra Dybvad?”, 2015, og “Fasser partner”, 2018, som alle har trukket fulde huse.
Nu kan du til gengæld booke en af tidens største og mest populære komikere til jeres kommende event. Udover populære One-man shows er Tobias Dybvad også frontperson på to af ZULUs absolut største TV-succeser til dato ‘Dyvaaaaad’ og ‘Verdensmænd’. Ydermere Tobias prale af en titel som ‘Årets bedste TV-vært’ og 3 nomineringer som Årets Komiker.
Ønsker du at booke Tobias Dybvad til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os her!

 

 

Tajmer Booking & Management er kendt for sit eksklusive management af landets største live artister. Som vært eller arrangør har du formentlig skrevet underholdning højt på din huskeliste over ting, der skal sikre de forventningsfulde gæster en mindeværdig aften med eksempelvis en dygtig komiker, musiker eller foredragsholder. Vi kan uden tvivl hjælpe med at booke underholdningen til jeres næste arrangement – vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige artist, hvad enten I ønsker comedy, konferencier, ordstyrer, foredrag eller musik.  Se meget mere her! I er også altid velkomne til at kontakte os på telefon +45 4615 3700 eller på mail [email protected] for mere information, priser og ledighed.