Spring til indholdet

Tre ubegribelige aftener!

Det bliver en ubegribelig aften, når Huxi Bach interviewer nogle af sine yndlingsforskere, om de vildeste emner i verden. Fra sorte huller til myrer og parasitter til Donald Trump. Du får tilmed selv chancen for at stille spørgsmål. Og Huxi spiller nok også en lille sang eller to.

Musikhuset Aarhus 12. december 2024
Emne: Myrer og biller
Gæster: Joachim Offenberg og Hjalte Kjærby
Det bliver en ubegribelig aften, når Huxi Bach interviewer Joachim Offenberg, professor i myrer, og biolog Hjalte Kjærby, ekspert i parasitter om den forunderlige verden i og omkring myretuen. Hør bla. om selvmords-myrer og biller med diva-tendenser. Du får også selv mulighed for at stille spørgsmål. Og Huxi spiller nok også en lille sang.
Køb din billet her.

Bremen Teater, København 17. december 2024
Emne: Universets Største Gåder
Gæster: Albert Sneppen og Sarah Pearson
Det bliver en ubegribelig aften, når Huxi Bach interviewer Albert Sneppen og Sarah Pearson fra Niels Bohr Instituttet, om universets største gåder. Hvor gammelt er universet? Hvad er der for enden af det? Og hvad i alverden er sorte huller? Du får også selv mulighed for at stille spørgsmål. Og Huxi spiller nok også en lille sang.
Køb din billet her.

Magasinet, Odense 18. december 2024
Emne: Donald Trump
Gæst: Mads Dalgaard Madsen
Det bliver en ubegribelig aften, når Huxi Bach tager den store snak om Donald Trump. Mød Danmarks skarpeste USA-ekspert Mads Dalgaard Madsen og få historien om hvorfor Donald blev Donald Trump. Og hvad han skal nu? Måske er Trump præsident igen. Måske er han i gang med en borgerkrig i USA. Du får også selv mulighed for at stille spørgsmål. Og Huxi spiller nok også en lille sang.
Køb din billet her.

Tourplan

En Ubegribelig Aften

Af Huxi Bach

En Ubegribelig Aften med Huxi Bach

En Ubegribelig Aften

 1. Thursday - 19:00 Ledige billetter

  Musikhuset Aarhus - Aarhus

  En Ubegribelig Aften

 2. Tuesday - 19:00 Ledige billetter

  Bremen Teater - København

  En Ubegribelig Aften

 3. Wednesday - 19:00 Ledige billetter

  Magasinet - Odense

  En Ubegribelig Aften