Spring til indholdet

Knivskarpe anmeldelser til Comedy Ballroom 2023

Comedy Ballroom er en anderledes måde at opleve stand-up på. Publikum får et udvalgt af landets absolut bedste komikere, der hver har knap en halv time til at levere sit show.

Til årets Comedy Ballroom 2023 har du kunne opleve Mark le Fêvre, Lars Hjortshøj, Jakob Thrane, Simon Talbot, Lasse Madsen – og ikke mindst en comedy-surprise Thomas Warberg.
De flotte og meget velfortjente anmeldelser er løbende tikket ind – og der er roser til både Lars Hjortshøj, Thomas Warberg, Mark le Fêvre og Jakob Thrane.

“Ingen over og ingen ved siden af dansk stand-ups grand old men, Lars Hjortshøj. Om nogen beviser Hjortshøj, at ordentlig forberedelse – og ikke mindst en knivskarp timing – er altafgørende for stand-up, som er til at holde ud at høre på. Og værd at grine ad.”

Du kan booke Lars Hjortshøj til dit næste arrangement her!

“En uventet gæsteoptræden med Thomas Warberg, der i den grad får fyret op under sit næste show, “Du har det ikke fra mig”. Egentlig er det bare en meget hurtig mundsmag  – men han brænder rent igennem. Og hans præstation skærper appetitten på meget mere.”

Du kan booke Thomas Warberg til dit næste arrangement her!

“Mark le Fêvre havde allerede en plads i vores hjerter, inden han trådte på scenen. Den fik han, da vi grinede os igennem hans sidste one man show, som var både hudløst ærligt og rørende, da det blandt andet handlede om hans forløb med modermærkekræft. Igen kom vi helt tæt på, da han tog os med til fertilitetsbehandlingen, som ham og hans kæreste sammen har været igennem, og som netop er endt lykkeligt med deres første barn.”

Du kan booke Mark le Fêvre til dit næste arrangement her!
“Da Jakob Thrane med den mest laid back attitude trådte ind på scenen foran de 1600 mennesker, gik der ikke mange øjeblikke før, vi var ved at trille ned af stolene af grin. Tårerne rullede. Mascaraen løb med. Med en gigantisk mængde af selvironi vandt han vores hjerter. En ting var sikkert … vi skulle direkte hjem og se hans one man show.”

Du kan booke Jakob Thrane til dit næste arrangement her!

 

Ønsker du underholdning til dit næste arrangement?

Skal din næste firmafest eller sammenkomst være en dag, som dine gæster aldrig glemmer?
Så er opskriften ligetil: Book en af landets sjoveste komikere, der kan sætte skub i aftenen med unik underholdning. I Danmark har vi mange komikere i forhold til vores beskedne størrelse, og hos Tajmer Booking & Management har vi samlet alle de bedste komikere og stand-uppere, så du er garanteret underholdning i topklasse.

Se alle komikere her

Vores fokus og passion ligger især ved stand-up, comedy og foredrag – men derudover kan vi også bidrage med artister inden for musikkonferenciers, ordstyrere og mange andre former for underholdning. Ingen arrangementer er for store, ingen er for små, når vi skaber oplevelser landet over. I over 50 år har vi markeret os som landets største og mest eksklusive bureau indenfor underholdning. Med mange af landets populæreste kunstnere i vores management kan vi garantere den hurtigste og mest effektive betjening.

Professionel ekspertise og rådgivning er varemærket, hvad enten det drejer sig om firmaarrangementer, comedyshows, stand-up, event/konferencer, reklamefilm, eller lignende. Fælles for dem alle er nemlig, at de kræver professionel håndtering fra idéfase til planlægning og afvikling – og alt dét kan Tajmer Booking & Management stå for.

Se alle artisterne hos Tajmer Booking her. Vi har samlet landets største artister, som du kan booke til dit arrangement. Vi glæder os til at høre fra dig.