Send forespørgsel

Hans Engell

Politisk kommentator, forfatter, tidligere minister, politiker og chefredaktør. Hans Engell har en masse oplevelser og erfaringer at tære på, når han også tilføjer foredragsholder til CV’et.

Ønsker du at booke Hans Engell til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Hans Engell.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Hans Engell

Få ved mere om dansk politik end Hans Engell. I over 30 år har han været en del af Christiansborg og fulgt alt på nærmeste hold som journalist, toppolitiker og medlem af Schlüter-regeringernes inderkreds. Han er i dag en af landets mest anerkendte politiske kommentatorer og har i flere bøger berettet om livet bag Christiansborg-murene.

Det er de samme temaer, der leveres, når Hans bookes som foredragsholder. Han tager publikum med bag facaden, når han udfordrer, provokerer og sætter de små grå i gang. Essentielle emner i dansk politik, der får dig til at undres, gennemtænke, tvivle og garanteret også sætte spørgsmålstegn. Book Hans som foredragsholder med følgende foredrag: ”Erhvervsliv og Christiansborg på kollisionskurs”, ”Hvad skal Danmark leve af?”, ”Magtspillet i Danmark: Hvem bestemmer?”, ”Demokratiets tilstand i Danmark” og ”Har fagbevægelsen en fremtid?”, ”40 år med forbehold: Danskerne og EU” og ”Dansk politik her og nu – Hvad sker der og hvorfor?”

Hans Engell er kendt fra

  • Den perfekte Statsminister (2013), Artpeople
  • Farvel til Slotsholmen (2008), Gyldendal
  • På Slotsholmen (1997), Lindhardt & Ringhof
  • Konservativ leder (1993-1997)
  • Justitsminister (1989-1993)
  • Forsvarsminister (1982-1987)

Book Hans Engell

Book et foredrag med Hans Engell ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Hans Engell

Hans Engell er uddannet journalist på Berlingske Tidende i 1971. Derefter fungerede han som pressechef for Poul Schlüter og de konservative i 1978-82. Yderligere var han forsvarsminister i fem år fra 1982-1987, Justitsminister 1989-1993 og formand for Den Konservative Folketingsgruppe, statsrevisor samt partileder.

Efter årtusindeskiftet, har Hans i 2000-2007 været administrerende chefredaktør for Ekstra Bladet og siden 2007 været at opleve som både politisk kommentator, forfatter og foredragsholder.