Abba Revival Band

Band

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Abba Revival Band:

Om Abba Revival Band:

Abba Revival Band er et af Danmarks ældste og mest roste kopi-orkestre. De er klar til at levere Abba-klassikere og farverig 70’er stemning til ethvert arrangement.

Ønsker du at booke Abba Revival Band til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Abba Revival Band.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Abba Revival Band

Efter mere end 40 år har Abbas popularitet nået nye højder. Aldrig tidligere har de fire svenskeres fantastiske musik været mere populær end lige nu. Alle elsker Abba!

Abba Revival Band elsker også de svenske forbilleder og spiller hele perlerækken af de uforglemmelige Abba-klassikere. Med de fire velkendte frontfigurer og et velspillende backingorkester i originale 70´er kostumer, kommer Abba Revival Bands musik og show forførende tæt på den ægte vare.

De 7 professionelle showmusikere i Abba Revival band, har turneret i Danmark, Grønland og Tyskland og medvirket i flere radio- og TV-shows.

Bander er kendt og elsket for deres flotte show og de velspillede live-udgaver af Abbas store hits. Utallige festivaler, byfester, spillesteder og firmafester har i tidens løb måttet bøje sig for bandets uimodståelige opfordring til fest, dans og fællessang.

Book Abba Revival Band

Book en koncert med Abba Revival Band ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

 

Endnu mere om Abba Revival Band

Abba Revival Band kunne i 2014 fejre 25 års jubilæum. Bandet startede i Aarhus, men har altså i et kvart århundrede turneret med den velkendte Abba-musik. Abba Revival Band har nået helt nye professionelle højder, der har gjort dem til meget populære blandt Abba-fans. Med vild energi giver bandet et eminent liveshow, hvor 70’er hitsene kommer langt ud over scenekanten og når ned til selv de bagerste rækker, der ikke vil kunne undgå at synge med.

Oplev alle de medrivende sange som ”Mamma Mia”, ”SOS”, ”Fernando”, ”Ring Ring”, ”Voulez Vous”, ”Does Your Mother Know”, ”Money Money Money”, Waterloo”, ”Thank You For The Music” og mange flere.

Bandet har stået på mange store scener og har flere års erfaring med at få gang i selv store publikumsgrupper. På CV’et står bl.a. optrædener ved Copenhagen Pride, Midtfyns Festival, Jelling Festival, Vig Festival og et hav af lokale festuger i hele Danmark. Abba Revivial Band har også optrådt i både Tyskland, Holland og Grønland.

Book Abba Revival Band

Send os en uforpligtende forespørgsel på Abba Revival Band og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.