Allan Olsen

Koncertnavn I Solist I Forfatter

Om Allan Olsen:

  • Kan bookes som koncertnavn

Book Allan Olsen:

Om Allan Olsen:

Allan Olsen er en af musikbranchens meget garvede drenge. Med en lang karriere og adskillige hits bag sig, er han også en populær entertainer, der senest er udkommet med bogen ”Tilfældigt strejfet Del 1” i 2015.

Ønsker du at booke Allan Olsen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Allan Olsen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Allan Olsen

Allan Olsen har gennem snart 30 år cementeret sin position som én af landets mest respekterede, succesfulde og hyldede sangskrivere. Hans karriere er karakteristisk ved den skarpt opdelte solo / bandform samt ved stilmæssigt, vidt forskellige pladeudgivelser.

Ud over de fortløbende turnéer herhjemme, har Allan Olsen optrådt for danskere og skandinaver mange steder i verden – blandt andet i Hongkong, Singapore, Mozambique, Canada, Cuba og El Salvador. Dertil har Allan Olsen vundet flere Danish Music Awards for – ”Dalton” i 1993, ”Jern” i 1997, ”Sange for Rygere” i 1997, ”Onomatopoietikon” i 2001 og ”Gæst” i 2005. Med Allan Olsen ved roret, sikres et fantastisk arrangement i topklasse!

Allan Olsens største hits

– Taberens Søn (1996)

– Vi Lå Jo i Herning (1990)

– Op Te’ Alaska (1989)

Book Allan Olsen

Book en koncert med Allan Olsen ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Allan Olsen

Allan Olsen er født og opvokset nær Frederikshavn i 1960’erne. For ham et forhold af afgørende betydning for karrieren, og han har især fremhævet stedet og tiden som vigtig. Stedet, fordi hans hjemby som en del af landets yderste provins – set i forhold til hovedstaden – var indbegrebet af at tilhøre de udstødte, de oversete. Og tiden, fordi Allan Olsen blev født direkte ind i rockens og poppens tilblivelse.

Det er ud fra denne betragtning forståeligt, at Allan Olsens første musikalske inspiration og identifikation især lå tæt op ad den engelske rock. Den udsprang fra byer, der mindede om hans – Sheffield, Liverpool og Manchester. Jernindustri og afsondrethed fra det større og “finere“ London.

Allan Olsens velkendte rablende stil med fabulerende introduktioner til sangene blev anlagt fra starten. Dels havde han set repræsentanter for den engelske singer/songwriter tradition, benytte sig af denne sceneform – dels var “det at snakke til folk“ ofte den eneste vej til deres opmærksomhed, eller sågar måden at undgå øretæver på…

Book Allan Olsen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Allan Olsen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.