Send forespørgsel

Anders Kofoed

Anders Kofoed er kendt som TV2’s biolog på ”Go’ Morgen Danmark”. Kun få mennesker formår at beskrive dyret i mennesket og mennesket i dyret så levende og underholdende som Anders Kofoed, hvilket også lægger stilen for ham som foredragsholder. Anders har også i december 2016 udgivet bogen “Superkryb”, en bog om dyr til alle aldre.

Ønsker du at booke Anders Kofoed til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Anders Kofoed.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Anders Kofoed

”Der findes ikke kedelige dyr, og de færreste ved, hvor vildt der er derude”. Det siger Anders Kofoed, der ikke kun er en brændende ildsjæl inden for naturen og dyrenes levevis, men også er usandsynligt god til at kommunikere det og engagere andre i debatten.

Af samme grund bliver Anders Kofoed ofte brugt af TV, radio og aviser til at forklare om alt fra udødelige vandmænd til meningen med livet. Han er også aktuel som foredragsholder med foredragene “SUPERKRYB – med ægte superkræfter”,”Alt godt fra havet”, ”Kun en tåbe frygter ikke haven”, ”Meningen med livet” samt om meget mere.

  • ”Jeg havde glædet mig som et barn til juleaften og Anders levede helt op til forventningerne. Dejligt med en foredragsholder, der er særdeles kompetent og samtidig et yderst behageligt bekendtskab. Anders har en vidunderlig evne til at formulere sig på en måde så alle forstår indhold og budskab, han kender naturligvis fagtermerne men kan alligevel formidle materialet på en for alle forståelig måde og ikke at forglemme, med et strøg af humor.” – Hans-Jørgen R. Kølle, FOF Roskilde
  • “Anders er en meget levende, engageret og underholdende fortæller, man kan virkelig mærke, at han brænder for det, han fortæller om. Ham vil jeg varmt og gerne anbefale til andre.” – Lotte Jørgensen, SparNord
  • “Det var en fantastisk oplevelse. Anders har en fantastisk evne til at formidle sin store viden på en meget underholdene og humoristisk måde. Han er en ildsjæl, hvilket man hurtigt får fornemmelse af. Der var latter og gode spørgsmål og en rigtig god stemning i salen. […] Vi kan ikke være mere tilfredse” – Britt Enna, FOF Sønderborg

Anders Kofoed er kendt fra

  • Superkryb (2016), Spacekraft
  • Vilde Bæster (2015), Bellevue Teatret
  • Go’ Morgen Danmark (2013-2016), TV2, naturekspert
  • P4 Weekend, paneldeltager
  • De Dyrebare Kæledyr (2013), DR2
  • DR (2012), faglig ekspert

Book Anders Kofoed

Anders Kofoed kan bookes som foredragsholder hos Tajmer Booking & Management. Book Anders ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

 

Læs mere om Anders her: anderskofoed.dk