Anna David

Solist I Sanger I Koncertnavn

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Anna David:

Om Anna David:

”Fuck dig”-sangeren Anna David er en af de mest efterspurgte popsangere, der stadig hitter med adskillige radiohits – senest var det med singlen ”Den Vildeste Drøm” fra 2015.

Ønsker du at booke Anna David til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Anna Davis.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Anna David

Anna David havde sin debut som bare 17-årig med ”Fuck dig” og har siden begejstret sine fans og publikum ved mange koncerter på Festivals og Open Airs, herunder Langelands Festival, Skanderborg Festival, Århus Festuge og desuden leveret flotte shows til diverse Award Shows.

Anna David har siden debuten haft adskillige hits og har haft kæmpe succes ikke kun i Danmark, men også i Tyskland. Anna David er en erfaren og fantastisk sceneoptræder, der med sine velkendte hits, sit gode humør og en kæmpe energi uden tvivl vil sætte gang i danseskoene og få hele gulvet til at gynge. Anna David er en popartist med fængende sange, der henvender sig til det brede publikum. Hun deltog også i ”Toppen af Poppen” på TV2 i 2011, hvor danskerne for alvor så hendes alsidighed og talent, da hun med Jokeren, Dorthe Kollo og Erann DD fortolkede sange på kryds og tværs.

Anna David kan også engageres sammen med Silas Holst til at underholde med et udvalg af numre fra deres succesforestilling ”Grease”.

Anna Davids største hits

– Kun Hjertet Slår (2011)

– Den Lille Pige (2007)

– F*** Dig (2005)

 

Book Anna David

Book en koncert med Anna David ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Anna David

Selvom det efterhånden er en del år siden, Anna David udgav sit sidste album, må man sige, at hun har taget revanche ved at udgive flere singler efterfølgende. Parallelt med at Anna skrev sange til sit seneste album, indledte hun et yderst lovende musikalsk samarbejde med den nordjyske producer, Darwich.

Darwich har taget “Brænder Mig” under kærlig behandling og remixet tracket i en Edit og Remix version. Også singlen ”Solstorm” blev lavet i samarbejde med Darwich.

Anna David udgav singlen “Brænder Mig” i 2012. Singlen blev første track af Anna Davids femte studiealbum, som udkom i 2013. Hvor “Brænder Mig” beskriver den brændende smerte, som dødsmærker kærlighed, er sangerinden selv sanseligt nærværende med sin smukke karakteristiske vokal.

Da Anna David i sommeren 2005 blev landskendt for singlen ”Fuck Dig”, havde hun faktisk allerede 9 år på bagen i musikbranchen. Men det var først da Anna i 2004 mødte producer-duoen, nOOb, at hendes stemme og musikalske talent fik lov til at folde sig helt ud. Sammen havde de tre skabt en lyd, som har placeret Anna på toppen af samtlige danske hitlister og gjort hende til en stjerne overnight.

 

Anna David & Silas Holst synger ”Grease”

Efter den helt store musicalsucces med udsolgte huse i København og Århus og mere end 90.000 solgte billetter, blev ”Grease” i Tivoli en realitet igen i 2014.

I den forbindelse har Anna David og Silas Holst også efterfølgende kunne engageres til at præsentere et udvalg af de populære sange fra den kendte Broadway-musical om Sandy og Danny. En forestilling, der gav både ren 50-60’er nostalgi og rå musical-power i nyt ungdommeligt set-up.

Anna David vil, ud over et par af sine egne store solo-hits, give hendes og Silas’ versioner af sange som: ”Summer Nights”, ”Hopelessly Devoted To You” og ”Greased Lightning” m.fl.

Book Anna David

Send os en uforpligtende forespørgsel på Anna David og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.