Send forespørgsel

Anne Glad

Anne Glad. Livsstilsekspert og skarp observatør af forbrug, tendenser og typer. Hun er i høj grad kendt fra programmet ”Kender du typen?”, som hun har deltaget i siden 2010, og i hvilket hun gætter løs på kendtes boliger og interesser.

Ønsker du at booke Anne Glad til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Anne Glad.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Anne Glad

Livsstilsekspert og ”Kender du typen?”-deltageren Anne Glad er ikke kun utrolig dygtig til at skille personligheder og typer fra hinanden. Hun har også en kæmpe viden om, hvad vi gør og hvorfor vi gør det. Anne vil gerne dele ud af sine mange erfaringer som tekstforfatter i reklamebranchen. Hun har gennem de seneste år specialiseret sig i sit fag, som dels har givet hende et stort indblik i danskernes forbrugs- og livsstilsvaner, dels har udstyret hende med et skarpt øje for nye tendenser.

Skarpe og skønne Anne er en populær foredragsholder, der gerne arrangerer skræddersyet materiale til erhvervsvirksomheder, som har lyst til at få ny inspiration til deres særlige marked, målgruppe og udfordringer. Lige nu er hun aktuel med foredragene ”Kender du Typen?” og ”Hvad optager danskerne?”

Anne Glad er kendt fra

  • Kender du Typen? (2010), DR1

Book Anne Glad

Book et foredrag med Anne hos Tajmer Booking & Management. Book et foredrag ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Anne Glad

Siden 2010 har du kunnet opleve Anne i rollen som livsstilsekspert i DR1-programmet “Kender du typen?”, hvor kendte danskere afslører nye sider af sig selv. Derudover har hun været på en stribe af Danmarks bedste reklamebureauer inklusiv Sunrise, hvor hun i flere år var partner, indtil hun i 2012 valgte at blive selvstændig.