Anne Glad

Foredragsholder l Livsstilsekspert

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Anne Glad:

Om Anne Glad:

Anne Glad er en livsstilsekspert og skarp observatør af forbrug, tendenser og typer. Hun er i høj grad kendt fra programmet ”Kender du typen?”, som hun har deltaget i siden 2010, og i hvilket hun gætter løs på kendtes boliger og interesser.

Anne nørder med forbrugerfakta og formulerer det til tankevækkende foredrag, taget ud fra Annes tanker, holdning, erfaringer og oplevelser.

Ønsker du at booke Anne Glad til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Anne Glad.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Anne Glad

Livsstilsekspert og ”Kender du typen?”-deltageren Anne Glad er ikke kun utrolig dygtig til at skille personligheder og typer fra hinanden. Hun har også en kæmpe viden om, hvad vi gør og hvorfor vi gør det. Anne vil gerne dele ud af sine mange erfaringer som tekstforfatter i reklamebranchen. Hun har gennem de seneste år specialiseret sig i sit fag, som dels har givet hende et stort indblik i danskernes forbrugs- og livsstilsvaner, dels har udstyret hende med et skarpt øje for nye tendenser.

Skarpe og skønne Anne er en populær foredragsholder, der gerne arrangerer skræddersyet materiale til erhvervsvirksomheder, som har lyst til at få ny inspiration til deres særlige marked, målgruppe og udfordringer. Lige nu er hun aktuel med foredragene ”Kender du Typen?” og ”Hvad optager danskerne?”

Anne Glad er kendt fra

 • Manipulator (2019), DR1
 • Kender du Typen? (2010), DR1

Book Anne Glad

Book et foredrag med Anne hos Tajmer Booking & Management. Book et foredrag ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Anne Glad

Siden 2010 har du kunnet opleve Anne i rollen som livsstilsekspert i DR1-programmet “Kender du typen?”, hvor kendte danskere afslører nye sider af sig selv. Derudover har hun været på en stribe af Danmarks bedste reklamebureauer inklusiv Sunrise, hvor hun i flere år var partner, indtil hun i 2012 valgte at blive selvstændig.

Foredrag med Anne Glad

 • Anne Glad fortæller om hvilke tendenser, der præger vores samfund netop nu – og hvordan de afspejler sig i vores livsstil: Hvad er det, vi putter i indkøbsvognen og hvorfor? Vi dyrker stadig krisehygge og hjemmeliv. Materialismemæthed og økonomisk krise påvirker vores forbrug, ligesom tendenser som sundhed, drømmen om naturen og det autentiske liv har indflydelse på vores livsstil. Foruden alt det, der peger i den stikmodsatte retning …

 • Hvordan afkoder man egentlig en type? Hvad fortæller villaen, Volvoen og vovsen om dig? Hvad signalerer du med dine forbrugsvalg? Anne Glad tager udgangspunkt i de populære TV-programmer og erfaringen fra reklamebranchen, når hun spidder os som typer.

 • Titlen på Anne Glads foredrag, er samme titel som hendes bog, der udkom i 2017 - Danskernes mad.
  Annes fokus er ikke sunde madvaner, men nemme og hurtige måltidsløsninger, som ikke nødvendigvis er værd at smide et billede op af på Instagram.
  Dansk mad behøves nødvendigvis ikke at være palæo-sundt, da en 3-stjernet salamipølse eller Stryhn's leverpostej altid er en sikker vinder, når man handler i supermarkederne - og der er altid en historie bag lige præcis de ærkedanske madvarer som ryger i vores indkøbskurv. hver gang vi handler.

 • Nye sundhedstrends popper frem i ny og næ og bliver vildere og vildere med årene. Anne Glads foredrag vil komme ind på de vilde madvaner og sunde trends vi oplever nu til dags, og forberede os på, hvor endnu vildere de kan blive.

 • Deleøkonomi er et begreb vi oplever mere og mere, da det er bliver populært at leje sin leglighed ud til en anden på eksempelvis Airbnb.
  Anne Glad vil i sit foredrag om deleøkonomi diskutere begrebet og sætte spørgsmålstegn ved, om det er fremtidens virkeligheden eller blot en hippiedrøm om at være bedre til at deles om tingene.

 • Anne Glad er en smule forvirret over, hvad de bæredygtige valg er. Det er hun ikke alene om, så derfor laver hun et foredrag om, de begreber der tropper op i forbrugernes hoveder, samt politikkernes. Anne sætter bæredygtighed i perspektiv, og præsenterer begreber og forskellige vinkler på bæredygtighed.

Det siger de om Anne Glad:

 • .

  "Anne levede fuldt ud op til vores forventninger, og var bare ”på” på den mest behagelige måde. "

  Lidl Danmark

Book Anne Glad

Send os en uforpligtende forespørgsel på Anne Glad og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.