Send forespørgsel

Annette Heick

Annette Heick, der er medlem af en af Danmarks mest kendte musikfamilier, var i 2012 aktuel med sit første danske album ”Grænseløs” og har siden også haft stor succes på den danske musicalscene – bl.a. i rollen som Eliza Doolittle i ”My Fair Lady” på Aarhus Teater. Annette Heick var også vært ved Melodi Grand Prix 2016.

Ønsker du at booke Annette Heick til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Annette Heick.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Annette Heick

Annette Heick behøver vel næppe nogen nærmere præsentation. Ved at booke Annette, kan man forvente et erfarent multitalent, der både har udgivet musik, fungeret som konferencier, vært, skuespiller og journalist. Annette er en enestående kunstner med stor personlig udstråling og et fantastisk scenetække.

Som en af landets mest rutinerede og karismatiske sangerinder, optræder Annette med mange forskellige bandkonstellationer – alt efter kundens behov. Til den helt store fest kan Annette engageres ledsaget af stort band med blæsere og kor, men ofte er det den traditionelle bandbesætning med guitar, bas, klaver og trommer, der er med, når Annette optræder.

Annette Heick kan endvidere engageres med pianist eller guitarist, og kan sammensætte repertoiret efter kundens ønske. Hun kan også bookes med foredraget ”Et godt grin er guld værd”.

Annette Heicks største hits

– Du Skælder Mig Hele Tiden Ud (1989), med Tommy Seebach

– Copenhagen Airport (2007), deltager ved Melodi Grand Prix

Book Annette Heick

Book et foredrag eller en koncert med Annette Heick ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Annette Heick

Annette Heick har udgivet to albums – det første ”Right Time” på engelsk i 2005 og senest det danske ”Grænseløs” fra 2012. Sidstnævnte album blev beskrevet som gående i clinch med grænser både geografisk og musikalsk, da det både var et stærkt personligt og ikke mindst ambitiøst popalbum.

Listen af danske gæstemedvirkende på albummet var imponerende; Julie Berthelsen, Peter Frödin, Ham Den Lange (rapper og MC’s Fight Night favorit) og Jørgen Klubien var gæsteoptrædende. Annette Heick havde desuden allieret sig med Lunds Studentsångare – Sveriges mest kendte herrekor – Martin Brygmann, Lise Cabble, Kristian Martinsen og Annika Askman.

Det var Annette Heicks første album siden det engelsksprogede debutalbum, ”Right Time” i 2005. Men det hele startede tilbage i 1988, hvor hun, sammen med Tommy Seebach, sang ”Du Skælder Mig Hele Tiden Ud”. Siden har hun markeret sig i Grand Prix-sammenhænge, store musical-opsætninger, slotskoncerter og sangskrivning for andre kunstnere.