Back to The 80’s – and more

Band

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Back to The 80’s – and more:

Om Back to The 80’s – and more:

Genoplev alle de store kultlignende 80’er numre, når Back to the 80’s dykker ned i nostalgien og finder de fænomenale numre frem og afspiller dem på ny.

Ønsker du at booke Back To The 80’s til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Back To The 80’s.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Back to the 80’s

Back to the 80’s består af fem musikere, der selv var unge, da den ubekymrede musik havde sine kronede dage i 80’erne. Fem musikere, der alle er midt i 30’erne plus det løse. Fem musikere, der var der dengang. Og som stadig har lyst til at være der.

Kodeordene for Back to the 80’s er fest, genkendelighed, intens koncertstemning og dialog med publikum. Scenens størrelse kan variere – lige fra firmafesten til det store koncertsted. Back to the 80’s spiller ikke kun disco eller pop, men også rock, som når langt ud over scenekanten.

Med andre ord: et meget varieret repertoire, fremført af super-rutinerede musikere, og med en frontfigur, som hører til i toppen af de danske divaer. Oplev det ultimative 80’er band live til en unik koncert med de fedeste hits, som samtlige i publikum vil kunne synge med på. Humør, energi og overskud kan forventes fra det velspillende band. Book Back to the 80’s til en fest uden lige!

Book Back to the 80’s

Book en koncert med Back to the 80’s ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

 

Endnu mere om Back to the 80’s

Roxette, Rod Stewart, George Michael, Ray Dee Ohh, One Two, Eurythmics, Huey Lewis, Tina Turner, Toto, Halberg/Larsen, Madonna, Van Halen, Kiss, Tøsedrengene… Disse kunstnere er bare SÅ 80’er-agtige.

I 1980’erne fik populærmusikken en renæssance. Pludselig var det lovligt at være glad, når man hørte og spillede musik. Det behøvede ikke at betyde så meget. Det var ikke udtrykket. Det var festen. Og det er lige præcis, hvad det handler om for det københavnske live-orkester Back to the 80’s, der så dagens lys for mere end ti år siden, og allerede har spillet en hel del live-jobs. ”Det behøver ikke at være så fint. Til gengæld er det festligt, livsbekræftende og genkendeligt. Alt det, som gør en god fest…”

Videoer med Back to The 80’s – and more:

Book Back to The 80’s – and more

Send os en uforpligtende forespørgsel på Back to The 80’s – and more og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.