Bobo Moreno

Solist I Sanger

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Bobo Moreno:

Om Bobo Moreno:

Bobo Moreno er den stilsikre crooner, der af mange kendes for sin musikalitet og musikglæde. Han har de senere år været aktiv på PH-caféen og til Frank Zappa Live Event, samt med albummet ”Dreamsville”, som udkom i 2013.

Ønsker du at booke Bobo Moreno til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Bobo Moreno.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Bobo Moreno

Bobo besidder som sanger en fantastisk alsidighed – et gode, der har bragt ham vidt omkring i musikken. Bobo Moreno er født og opvokset i et musikermiljø og har på det nærmeste vilde jazztoner i årerne. Den stilsikre, unikke artist er ikke kun et velsyngende unikum på den danske jazzscene, men kan også skrive og forfatte tekster, der får anmelderne til at skamrose ham for hans store musikalitet og fængende, nytænkende musikforståelse.

Mens der er mange kvindelige jazzsangere, så skiller Bobo sig ud som en af de helt store mandlige croonere. Derved er det svært ikke at lægge mærke til Bobo, der har en helt unik vokal. Han er kendt for sin alsidighed og charme og for altid at levere en eminent performance.

Få en gennemført jazzet oplevelse med Bobo Moreno!

Bobo Moreno er kendt fra

– Estate (2013)

– Backstabbers (2013)

– A Hard Day’s Night (2010)

– Sometimes I’m Happy (2006)

– Du Er Bedst, Når Du Er Dig (2000)

 

Book Bobo Moreno

Book en koncert med Bobo Moreno ved at udfylde Forespørgsels-guiden i højre side.

 

Endnu mere om Bobo Moreno

Bobo blev født ind i et musikermiljø i 1965, og har med stedfaderen og bassisten Bo Stief, fra første færd, været omgivet af musik og musikere. Hvad enten det var i hjemmet, eller med Stief på job i Montmatre i St. Reinegade. Det er gennem denne opvækst, præget af soul, jazz og pop, at Bobo har opnået en fortrolighed med de fleste af de musikalske stilarter, der har deres udspring i den amerikanske blues.

Siden Bobo Morenos debut på den danske musikscene i 1988, har han, som sanger, prøvet det meste. Både på små og store scener, som kor for Sanne Salomonsen, i duet med Lill Lindfors på TV, eller i studiet med D:A:D.

Det egentlige gennembrud kom i ’93, da Bobo Moreno fik lejlighed til at arbejde med to af sine største helte på dansk jord, Jens Rugsted og Stig Kreutzfeldt. Sammen med den amerikanske sanger, Peaches Lavon, medvirkede han på den Rugsted/Kreutzfeldt producerede cd “Peaches & Bobo – Simple Emotions”, der blev vel modtaget af både radioen og det pladekøbende publikum.

I den efterfølgende tid begyndte Moreno nu at modtage henvendelser fra landets bigbands. En mangel på mandlige bigband sangere, gjorde ham på kort tid til en efterspurgt solist, med optrædener med bl.a. Ib Glindemand, Tivolis Bigband, DR, Big Bandet, Niels Jørgen Steens Monday Night, Klüvers Big Band, samt en række bigbands rundt om i provinsen.

Bobo har fortsat et tidligere samarbejde med sin stedfar Bo Stief, da han i 2013 udgav albummet ”Dreamsville”. På pladen medvirkede også Ole Kock Hansen og Adam Nussbaum. Udgivelse, der blev særdeles godt modtaget af landets lyttere.

Bobo har i de seneste år været at opleve til flere større og mindre, lukkede og åbne arrangementer, når han sammen med flere store bands har givet unikke og uforglemmelige koncerter landet over.

Han kan f.eks.skrive “Kongelig Hofleverandør” på visitkortet, efter en TV transmitteret optræden på Christiansborg.

Book Bobo Moreno

Send os en uforpligtende forespørgsel på Bobo Moreno og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.