Bryan Rice

Solist I Sanger I Koncertnavn

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Bryan Rice:

Om Bryan Rice:

”No Promises”-stjernen, der har hittet med flere store singler, kendes især fra Melodi Grand Prix 2010 med finalenummeret ”Breathing”. Bryan Rice har senest været at opleve med albummet ”Hear Me As I Am”, som han også tog på tour med i 2015.

Ønsker du at booke Bryan Rice til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Bryan Rice.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Bryan Rice

Bryan Rice er de seneste år blevet synonym med god, engelsksproget pop i international klasse. Hits som ”No Promises”, ”Breathing”, ”Homeless Heart”, ”Can’t Say I’m Sorry” og mange flere klinger velkendt hos mange danskere, og hans stærke vokal er en fast del af radiokanalernes repertoire, senest med en masse nye lækre numre fra 2015-albummet ”Hear Me As I Am”.

Bryan Rice har i 2015 kunnet fejre hele 10 år på den danske popscene. Det er vel de færreste, der på denne tur ikke har stødt på professionelle og dygtige Bryan Rice, der desuden har deltaget i Melodi Grand Prix flere gange – både som sanger med hittet ”Breathing”, men også som sangskriver og producer på diverse andre hits.

Bryan Rices største hits:

– Breathing (2010), finalist i Melodi Grand Prix

– Homeless Heart (2006)

– No Promises (2005), platincertificering

 

Book Bryan Rice

Book en koncert eller optræden med Bryan Rice ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

 

Endnu mere om Bryan Rice

Bryan Rice udgav cd’en “Another Piece Of Me” i 2010 samt en live CD i 2011, og en single med video i samarbejde med Call Me – Tal ordentligt og Tænkmedhjertet.dk i foråret 2013.

Senest har Bryan Rice turneret Danmark tyndt i forbindelse med hans album ”Hear Me As I Am”, der var det 4. album i rækken og desuden markerede hans 10 år inden for musikbranchen.

Debuten på den danske scene var med hittet ”No promises”, der stadig ses som en klassiker og er et nummer, der stadig har sine besøg på mange radiostationer. Bryan Rice har optrådt ved forskellige festivaler rundt om i landet, og markerede sig yderligere, da han i 2010 deltog i Dansk Melodi Grand Prix med sangen ”Breathing”, der var spået en virkelig god placering. Bryan gik da også helt til finalen, hvor han dog måtte se sig slået af Chanée & N’evergreen med sangen ”In A Moment Like This”.

Book Bryan Rice

Send os en uforpligtende forespørgsel på Bryan Rice og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.