Om Camilla Kjems:

 • Kan bookes til Folkemødet

Book Camilla Kjems:

Camilla Kjems

Redaktør I Forfatter I Foredragsholder

Om Camilla Kjems:

 • Kan bookes til Folkemødet

Book Camilla Kjems:

Om Camilla Kjems:

Camilla Kjems er ikke bange for at bringe kvindelivets svære sider op til overfladen. Det gjorde hun hver uge i sin leder til ugemagasinet FEMINA, som hun var chefredaktør på fra 2011-2020. Og det er da også i rollen som frontfigur for hele Danmarks bredtfavnende kvindemagasin, at hun er bedst kendt.

Hun har skrevet hudløst ærligt om livet som kvinde, der både byder på op- og nedture. Mekanismerne bag kvindesindet har hun i 2018 udforsket i sin bog ”Du skal turde elske først”, som stiller skarpt på kvinder i en tid, hvor stress og angst er hverdag for mange.

Ønsker du at booke Camilla Kjems til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Camilla Kjems.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Camilla Kjems

Camilla Kjems har i store dele af sit liv været ramt af angst og depression. Men hun har også været jublende lykkelig. Hun lever nemlig på godt og ondt med opture og nedture, sorger og glæder som et livsvilkår. I sit foredrag tager hun dig med ind bag kulissen i kvindesindet, og med sin livserfaring og menneskelige forståelse formår hun at sende et lysglimt ind bag det tunge sind, der af og til overskygger livsglæden.

Hun har nemlig som mål at aftabuisere de mørke sider af kvindesindet og etablere et fællesskab, hvor ingen står alene. Det gør hun i sit foredrag, men også i sin podcast målrettet virksomheders intranet og hjemmeside, hvor hun trænger ind bag overfladen på lederen, så både medarbejdere og kunder får et indblik i virksomhedens værdier og frontfigur.

Camilla Kjems, er det ikke hende fra?

 • Jeg tror på det der ikke kan ses (2019), podcast Radio 24/7
 • Du skal turde elske først (2018), bog
 • Kloge koner (2019), podcast Femina
 • I seng med NOVA (2016), podcast NOVA FM
 • Magasinet FEMINA
 • Magasinet Psykologi
 • Magasinet Q
 • Magasinet Tidens Kvinder

Book Camilla Kjems her

Du kan hyre Camilla Kjems ved at benytte dig af forespørgselsskemaet på siden.

Endnu mere om Camilla Kjems

Camilla Kjems er født på Bornholm, men har med sin karriere og tre børn nu bosat sig i Københavns farverige gader. Lige fra barnsben har Camilla Kjems nysgerrighed drevet hende rundt i alverdens afkroge – lige fra Paris og spanske aftenskoler til aftenvagter på plejehjem og jazzens verden.

Med sin baggrund som retoriker har Camilla Kjems været vidt omkring i medielandskabet, hvor hun både har været webjournalist, lavet TV- og radio og fungeret som chefredaktør på nogle af Danmarks mest læste kvindemagasiner.

Foredrag med Camilla Kjems

 • Kan det være en styrke at være sårbar? Som menneske? Som chef?Spørger du Camilla Kjems, chefredaktør og leder gennem 16 år, er svaret et rungende ja.Når du tør vise din sårbarhed, står du stærkere som menneske og som leder. Sårbare og autentiske mennesker er dem, vi følger – dem, vi føler os tiltrukket af – dem, der fascinerer med deres personlighed, mod og styrke. Det er mennesker, der vækker tillid og giver deres medarbejdere plads til at være hele mennesker – og dermed mere kreative og i sidste ende også mere robuste. For når man kender sin sårbarhed, kan man lede sig selv.Camilla Kjems, f. 1974, er retoriker, ansvarshavende chefredaktør for Femina, Psykologi, Q og Vi unge samt forfatter til bogen «Du skal turde elske først», der udkom i 2018.Størstedelen af sit liv har hun levet med depression og angst og samtidig gjort karriere og fået tre børn.

 • Det forunderlige, der sker når du ser din sårbarhed, angst og ensomhed i øjnene.Hvordan lever og nyder en kvinde sit liv i en tid, hvor stress og angst sender historisk mange til tælling? Hvordan finder du modet til at være den, du er? Til at elske uden forbehold? Til at give dig hen til nydelsen uden skam? De spørgsmål stiller Camilla Kjems, succesrig chefredaktør og mor til tre – og gennem 20 år depressions- og angstramt – psykologer, præster, terapeuter og en hjerneforsker i sin nye bog. Deres svar og Camillas egen mentale pilgrimsrejse viser en ny, opløftende og modig vej, hvor psykisk sårbarhed vendes til den største styrke.Camilla Kjems. F. 1974, er retoriker og har siden 2011 været chefredaktør for Femina, hvor hun er kendt for sine ærlige og hudflettende ledere om kvindeliv og kvindesind.Hun udgav i 2018 sin første bog, «Du skal turde elske først».

 • Mennesker følger mennesker – ikke strategier! Men hvem er mennesket, der står i spidsen for jeres virksomhed? Hvad er vigtigt for ham/hende? Hvad har været hans/hendes største udfordring i livet – og største sejr? Og hvad har han/hun lært i sit liv?  Få en podcast til jeres intranet og hjemmeside, hvor Camilla Kjems kommer ind bag overfladen på jeres leder – så jeres medarbejdere og kunder kender manden/kvinden i front, og værdierne der følger med.

Book Camilla Kjems

Send os en uforpligtende forespørgsel på Camilla Kjems og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 15 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel

Send din forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel på Camilla Kjems og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 15 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel