Send forespørgsel

Camilla Kjems

Camilla Kjems er ikke bange for at bringe kvindelivets svære sider op til overfladen. Det gør hun hver uge i sin leder til ugemagasinet FEMINA, som hun har været chefredaktør på siden 2011. Og det er da også i rollen som frontfigur for hele Danmarks bredtfavnende kvindemagasin, at hun er bedst kendt.

Hver uge skriver hun hudløst ærligt om livet som kvinde, der både byder på op- og nedture. Mekanismerne bag kvindesindet har hun i 2018 udforsket i sin bog ”Du skal turde elske først”, som stiller skarpt på kvinder i en tid, hvor stress og angst er hverdag for mange.

Ønsker du at booke Camilla Kjems til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Camilla Kjems.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Camilla Kjems

Camilla Kjems har i store dele af sit liv været ramt af angst og depression. Men hun har også været jublende lykkelig. Hun lever nemlig på godt og ondt med opture og nedture, sorger og glæder som et livsvilkår. I sit foredrag tager hun dig med ind bag kulissen i kvindesindet, og med sin livserfaring og menneskelige forståelse formår hun at sende et lysglimt ind bag det tunge sind, der af og til overskygger livsglæden.

Hun har nemlig som mål at aftabuisere de mørke sider af kvindesindet og etablere et fællesskab, hvor ingen står alene. Det gør hun i sit foredrag, men også i sin podcast målrettet virksomheders intranet og hjemmeside, hvor hun trænger ind bag overfladen på lederen, så både medarbejdere og kunder får et indblik i virksomhedens værdier og frontfigur.

Camilla Kjems, er det ikke hende fra?

  • Magasinet FEMINA
  • Magasinet Psykologi
  • Magasinet Q
  • Magasinet Tidens Kvinder

Book Camilla Kjems her

Du kan hyre Camilla Kjems ved at benytte dig af forespørgselsskemaet på siden.

Endnu mere om Camilla Kjems

Camilla Kjems er født på Bornholm, men har med sin karriere og tre børn nu bosat sig i Københavns farverige gader. Lige fra barnsben har Camilla Kjems nysgerrighed drevet hende rundt i alverdens afkroge – lige fra Paris og spanske aftenskoler til aftenvagter på plejehjem og jazzens verden.

Med sin baggrund som retoriker har Camilla Kjems været vidt omkring i medielandskabet, hvor hun både har været webjournalist, lavet TV- og radio og fungeret som chefredaktør på nogle af Danmarks mest læste kvindemagasiner.