Charlotte Bircow

Foredragsholder l Coach l Sundhedsekspert l Konferencier

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Charlotte Bircow:

Om Charlotte Bircow:

Gennem de seneste 25 år har Charlotte Bircow oplevet mere end de fleste mennesker gør i et helt liv. Længe har vi kendt Charlotte Bircow som den seje selvsikre fitnessdronning. Vi kender også Bircow som den sårbare, men stærke kvinde, der på forbilledlig vis har overvundet sin kræftsygdom og delt sin fight og sit positive livssyn med hele Danmark.

Ønsker du at booke Charlotte Bircow til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Charlotte Bircow.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Charlotte Bircow

Charlotte Bircow er en gave til ethvert arrangement, hvor der skal bruges en foredragsholder, der med sin evige tro på livet og dets herligheder, virkelig formår at inspirere sine deltagere til efterfølgende proaktiv adfærd. Hendes foredrag giver stof til eftertanke og deltagerne går aldrig hjem uden brugbare guldkorn, som kan benyttes såvel på arbejde som i fritiden.

I sine humoristiske og inspirerende foredrag sætter Charlotte Bircow fokus på, hvordan tanker, overbevisning, motion og kost kan skabe glæde og overskud i hverdagen – både individuelt og i et fællesskab. Charlotte Bircow tilbyder lige nu foredragene ”Arbejdsglæde kommer ikke med morgenkaffen”, ”Vilje af Stål” og ”Sådan skaber du medvind, selv i den strideste modvind” og ”Kick Off – Kick Ass”. Charlotte Bircow kan også fungere som konferencier og kan desuden bookes til aktive hele og halve dage, hvor hendes inspiration evt. kan bakkes op af fysisk udfoldelse.

Charlotte Bircow er kendt fra

 • Producent af en masse træningsudstyr- og DVD’er
 • At have indført spinning i norden
 • Egen virksomhed som træner
 • Kræft æde mig – NEJ! (2012), Berlingske Forlag

Book Charlotte Bircow

Book et foredrag med Charlotte Bircow ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Charlotte Bircow kan også engageres som konferencier eller træner.

Endnu mere om Charlotte Bircow

Gennem årene har Charlotte Bircow produceret TV-programmer, skrevet adskillige bøger om fysisk og mental sundhed og har solgt svimlende 2 millioner DVD’er i Danmark. Hun har ejet motionscentre med over 100 medarbejdere, indført spinning i Danmark, haft sin egen fitnessuddannelse (den første i Danmark) og driver i dag sin egen virksomhed, der tilbyder online træning, coaching og foredrag til danskerne.

Foredrag med Charlotte Bircow

 • Undersøgelser viser, at virksomheder, der har glade og sunde medarbejdere, klarer sig dobbelt så godt på bundlinjen. Charlotte Bircow giver dig mentale og fysiske værktøjer, der er lige til at bruge og kan mærkes individuelt og kollegialt med det samme.

  Arbejdsglæde udspringer af livsglæde og den ægte livsglæde er grundstenen i enhver snak om arbejdsglæde. For de fleste mennesker kommer arbejdsglæden dog ikke automatisk med morgenkaffen. I foredraget fokuseres der på de mange fordele, vi opnår som medarbejdere og kolleger, når vi er bevidste, og proaktivt vælger vores adfærd.

  Få mere energi, livsglæde og overskud ind i din og dine kollegers hverdag og arbejdsliv. Glæd dig til et humoristisk, inspirerende foredrag og gå hjem med en håndfuld værktøjer, der med garanti kan løfte din arbejdsglæde.

 • At kunne bevare motivationen og nå det, du gerne vil i en presset hverdag, kræver overskud, energi og evnen til at kunne dyrke det, som Charlotte Bircow kalder mental fitness.

  Motiverede og engagerede medarbejdere og kolleger har den største indflydelse på energien på arbejdspladsen, såvel som i privatlivet. Hør Charlottes bud på, hvordan du bliver bedre til at motivere dig selv og andre. I dette foredrag giver Charlotte dig inspiration og en masse værktøjer til, hvordan et travlt arbejdsliv kan forenes med ro, fordybelse, energi og overskud.

  Mange danskere kæmper en konstant kamp mod sig selv, når det gælder den fysiske og mentale sundhed. Fakta er, at sundhed ikke måles på badevægten, men i langt højere grad findes i det enkelte menneskes energiniveau og daglige velbefindende.

  Vilje af stål – chancer er ikke noget man får – det er noget man tager!

 • I dette foredrag sætter Charlotte fokus på hvordan sundhed i både tanke og krop, skaber stort konkret overskud og glæde i hverdagen – selv når det ser sortest ud og forandringens vinde blæser.

  Charlotte Bircow er bedst kendt som Danmarks fitnessdronning med de legendariske “Balder af stål”, men i forsommeren 2011 blev hun ramt af brystkræft. Hendes identitet og selvopfattelse blev stærkt udfordret, og det samme gjorde i øvrigt hendes balder, der kort efter diagnosen kunne fejre 50 års fødselsdag. Ved at fastholde sit positive livssyn, et stærkt “forbrug” af motion og mental træning, kom hun hurtigt tilbage i topform – både fysisk og mentalt.

  I dette autentiske foredrag oplever deltagerne en række af de metoder og tricks, som Charlotte har benyttet hele livet igennem til at blive et lykkeligt og stærkt menneske. Følg hendes personlige historie gennem livets op- og nedture. Et liv hvor hun konstant har sværget til en proaktiv adfærd frem for en reaktiv. Hvor hun konstant har fokuseret på løsningen frem for problemet.

  Bemærk: foredraget handler meget lidt om sorgen og tvivlen forbundet med sygdommen – og langt mere om at overkomme den og blive sund og rask igen. Om hvordan man slipper bekymringerne og bruger de rigtige gear til at komme positivt og stærkt op ad bakken.

  Hvad enten man er iværksætter eller ønsker at komme videre som ansat, så er dette foredrag en stærkt motiverende saltvandsindsprøjtning. Nøgleord i foredraget er vilje og vedholdenhed. Tro på det – og gå så benhårdt efter det!

 • Mangler du energi? Inspiration? Eller mentale og fysiske råd? Charlotte Bircow er klar med fuld energi, når hun holder dette motiverende foredrag, der giver et kærligt skub i en sundere og mere aktiv retning. Få råd og tricks til at bevare arbejdsglæden og få mere overskud. Oplagt til at opretholde energien både hjemme og på arbejdet. Foredraget kan kombineres med fysisk aktivitet.

 • “ENERGI, GLÆDE OG OVERSKUD I EN TRAVL HVERDAG”

  Vi har alle sammen susende travlt og mange dage går med, at vi kun lige når dét, vi skal nå.

  I dette foredrag giver Charlotte dig inspiration og en masse værktøjer til hvordan et travlt arbejdsliv kan forenes med ro, fordybelse, energi og overskud.

  Få mere energi, livsglæde og overskud ind i din hverdag og dit arbejdsliv, og forlæng måske endda din dag med et par timer.

  Glæd dig til et humoristisk, inspirerende foredrag og gå hjem med en håndfuld værktøjer til en positiv og sund livsstil.

Book Charlotte Bircow

Send os en uforpligtende forespørgsel på Charlotte Bircow og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.