Send forespørgsel

Charlotte Bircow

Gennem de seneste 25 år har Charlotte Bircow oplevet mere end de fleste mennesker gør i et helt liv. Længe har vi kendt Charlotte Bircow som den seje selvsikre fitnessdronning. Nu kender vi hende også som den sårbare, men stærke kvinde, der på forbilledlig vis har overvundet sin kræftsygdom og delt sin fight og sit positive livssyn med hele Danmark.

Ønsker du at booke Charlotte Bircow til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Charlotte Bircow.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Charlotte Bircow

Charlotte Bircow er en gave til ethvert arrangement, hvor der skal bruges en foredragsholder, der med sin evige tro på livet og dets herligheder, virkelig formår at inspirere sine deltagere til efterfølgende proaktiv adfærd. Hendes foredrag giver stof til eftertanke og deltagerne går aldrig hjem uden brugbare guldkorn, som kan benyttes såvel på arbejde som i fritiden.

I sine humoristiske og inspirerende foredrag sætter Charlotte Bircow fokus på, hvordan tanker, overbevisning, motion og kost kan skabe glæde og overskud i hverdagen – både individuelt og i et fællesskab. Charlotte Bircow tilbyder lige nu foredragene ”Arbejdsglæde kommer ikke med morgenkaffen”, ”Vilje af Stål” og ”Sådan skaber du medvind, selv i den strideste modvind” og ”Kick Off – Kick Ass”. Charlotte Bircow kan også fungere som konferencier og kan desuden bookes til aktive hele og halve dage, hvor hendes inspiration evt. kan bakkes op af fysisk udfoldelse.

Charlotte Bircow er kendt fra

  • Producent af en masse træningsudstyr- og DVD’er
  • At have indført spinning i norden
  • Egen virksomhed som træner
  • Kræft æde mig – NEJ! (2012), Berlingske Forlag

Book Charlotte Bircow

Book et foredrag med Charlotte Bircow ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Charlotte Bircow kan også engageres som konferencier eller træner.

Endnu mere om Charlotte Bircow

Gennem årene har Charlotte Bircow produceret TV-programmer, skrevet adskillige bøger om fysisk og mental sundhed og har solgt svimlende 2 millioner DVD’er i Danmark. Hun har ejet motionscentre med over 100 medarbejdere, indført spinning i Danmark, haft sin egen fitnessuddannelse (den første i Danmark) og driver i dag sin egen virksomhed, der tilbyder online træning, coaching og foredrag til danskerne.